facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ouderraad GBS Sleutelbos Walfergem

Info

Een groep ouders die zich vrijwillig inzetten om samen met de directie en het schoolteam mee te werken aan het schoolgebeuren.

Geschiedenis

Wat doet de ouderraad ?
Mee activiteiten organiseren om de schooltijd wat meer pit te geven (naschoolse sport, actie veilig verkeer, speelpleinverfraaiing, …), ouders maximaal bij de school betrekken (website, informatie-avond, …) en meewerken aan het schoolfeest, het schooletentje en andere festiviteiten.

De ouderraad vertegenwoordigt alle ouders van de kinderen op school. Elke ouder kan deel uitmaken van de ouderraad. De ouderraad komt maandelijks samen (voor de data – zie agenda op de school website). Naast de directie is er ook telkens een afvaardiging uit de kleuter- en lagere school aanwezig.
Binnen de ouderraad zijn er verschillende werkgroepen actief : feestwerkgroep, website-werkgroep en ad hoc werkgroepen voor specifieke activiteiten. De ouderraad is ook actief in de schoolraad van de gemeentelijke scholengemeenschap.
Ook zin om als ouder samen mee school te maken? Contacteer ons via deze Facebook groep, e-mail of spreek ons aan betekenen en laat ons weten waarvoor we op u kunnen rekenen!

Adres: Stevensveld 16, 1730 Asse
Stad: Asse
Route: Stevensveld 16
Postcode: 1730


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 15:00
Dinsdag: 08:30 - 15:00
Woensdag: 08:30 - 12:05
Donderdag: 08:30 - 15:00
Vrijdag: 08:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: GBS Sleutelbos Walfergem Facebook, Gbs Walfergem, De Springplank Asse, Gemeentescholen Asse, Lagere school Asse, Mollestraat Asse, Onderwijs Asse, Sleutelbos Meerbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Leerheide De Leerheide 5 km Mooie en praktische zaal
Recensies
Zeer fijne school. De huidige directie is ook zeer communicatief en staat op voor dialoog met de ouders. Ook de leerkrachten zijn gemotiveerd om zich in te zetten voor uw kinderen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ouderraad GBS Sleutelbos Walfergem met het openbaar vervoer


Asse Ten Berg 140 meter
Asse Ten Berg 150 meter
213
214
215
216
Asse Ten Berg 190 meter
213
214
215
216
Asse Keesdal 200 meter
Asse Keesdal 200 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid