facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oud Oteren

Oud Oteren

Info

Wij zijn op dinsdag en woensdag gesloten.

Geschiedenis

Café-restaurant Oud-Oteren is een plek waar je gezellig, huiselijk en sfeervol
kunt komen genieten. Zowel binnen in ons restaurant, en buiten op ons terras
proberen we een omgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt.



"Authentiek, goed en gezellig!Dat is de oprechte filosofie van uw Team Oud Oteren, al meer dan 60 jaar lang!Bij aankomst voel je de sfeer meteen. Oud Oteren wordt gekenmerkt door warmte en gezelligheid. En dat maakt het gewoon ‘dé trefplaats' in het centrum van het bloeiende dorp Neeroeteren. Hier wacht Team Oud Oteren op u voor een ontspannende pauze tijdens uw fietstocht, uw lunch, uw diner, maar ook gewoon uw koffietje of uw glaasje Cava waarbij u met uw familie en vrienden gezellig kunt bijpraten. Hier zorgt een gezellige mix van vele trouwe stamgasten, gasten uit beide Limburgen en fiets-toeristen voor de typerende Oud Oteren sfeer waarvan jong en oud kan genieten.Dit alles zijn die unieke Oud Oteren-momenten om vast te houden."
Adres: Scholtisplein 28, 3680 Neeroeteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 89 86 40 23
eb.neretoduo@ofni
Stad: Neeroeteren
Route: Scholtisplein 28
Postcode: 3680


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: oud oteren openingstijden, oud oteren ontbijt, oud oteren telefoon, oud oteren contact, oud oteren facebook, oud oteren reserveren, oud oteren ijssalon, oud oteren kerstmenu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sonja's cafe neeroeteren Sonja's cafe neeroeteren 99 meter Gezellig cafe met biljart zaal, mensen zijn vriendelijk en pilsje is oké dus Service:...
Raadshof Raadshof 188 meter Gezellig café!! Mooi terras aan de kerk!! Zeer vriendelijke bediening! Lekker pintje ...
Café De Smid Café De Smid 2 km Jeugdsentiment. Vroeger zat ik er elke week om als jong mannetje tafelvoetbal te spel...
Cafe ’t Pleintje Cafe ’t Pleintje 2 km Best shotjes in town en omstreken
Recensies
Heerlijk bruisend restaurant net over de grens bij Nederland. Het eten is van Top kwaliteit de koks weten wat ze doen. Elke keer vol restaurant en het personeel is vriendelijk met een glimlach. Wil je hier vrijdag of zaterdag eten reserveer wel op tijd. Ons restaurant in België
Fantastische avond gehad met de beste buren in brasserie "Oud Oteren". Een aanrader!! TOP gegeten gehad, zo niet heb ik hier de beste ribbetjes ooit gegeten gehad. Een perfecte bediening met dank aan broer en zus Domienne en Reile.
Er was er was geen tafeltje vrij hadden geen reservering, bediening vroeg of we wilden wachten. Hielden ons netjes op de hoogte voor een tafeltje . Hebben hier gewoon heerlijk op het teras kunnen eten. Goede prijs met uitstekende kwaliteit! Parkeren: Genoeg gratis parkeer plaatsen in de omgeving.
Lekker eten top top goed ontvangt en goede bediening perfectie mag er zijn top doe zo verder
Fantastisch gegeten, Heel gezellig restaurant met vriendelijke bediening en de lekkerste carpaccio die ik ooit gegeten heb. We zijn er nogmaals terug geweest gewoon omdat het eten echt goed was.
Zoals altijd, af, zeer goed, lekker eten zeer vriendelijke bediening, top gewoon
Heel lekker en zeer vriendelijk personeel. Jammer genoeg een uur moeten wachten op ons eten. Ik keer hier nog terug. Hopelijk minder lang wachten dan.
Voor de eerste keer gaan eten in dit goede restaurant, zowel de bediening en eten zijn helemaal in orde. Je krijgt meer dan je op kunt! Tevens is het ook goed vertoeven op het grote en kwalitatieve overdekte buitenterras . Aanrader!
Super lief personeel, heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Een gezellig restaurant met een warm interieur. Lekker eten en ruime keuze. Complimenten aan de kok, mijn steak was bien cuit gebakken en toch nog mals Het personeel is er heel vriendelijk. Absoluut een aanrader! Zeker op voorhand reserveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid