facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oud Antwerpen

Oud Antwerpen
"Dé plek voor een lekker etentje, een communiefeest of babyborrel of een gezellige babbel aan de toog. Een vaste waarde in Mariaburg sinds 1898!"
Adres: Elisalei 55 , Brasschaat 2930, BE
Telefoonnummer: 03 664 27 59
Stad: Brasschaat
Route: Elisalei 55
Postcode: 2930



op zoek naar gerelateerd: oud antwerpen openingstijden, oud antwerpen brasschaat telefoonnummer, oud antwerpen feestzaal, oud antwerpen edegem, oud antwerpen telefoonnummer, oud antwerpen 1894, oud antwerpen hoogboom, elisalei 55 – 2930 brasschaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lucullus Lucullus 3 km Super gezellige plaats!! Goede bediening. We voelde ons echt in de watten gelegd.
Recensies
Enkele decennia geleden dat ik hier nog eens verzeild was geraakt, vroeger al een gezellige plek voor een afterworkdrink. Type brasserie, onze klassieke gerechten met persoonlijke toets, vriendelijke en attente bediening, openminded voor groepen waren met 8, geen opgelegde keuzebeperking gerechten zoals elders, zelfs persoonlijk afrekenen aan de kassa werd met de glimlach aanvaard. Een gerecht kan uitgeput zijn Chocomousse, geen probleem mee, staat duidelijk op de kaart en toont aan dat de keuken liever versheid ambieert. Voor herhaling vatbaar. Reserveren is wellicht aangewezen in het week-end, op een dinsdag geweest en het zat goed vol voor een weekdag. Toch serieus wat tafels, ook buitenterras. Doe zo voort.
Ik ben hier al verschillende keren geweest om te eten of iets te drinken. Bediening is vriendelijk maar traag. Zelf moeten vragen naar de menukaart. Je moet lang wachten tot ze komen opnemen, om de rekening te vragen,... Steak tartaar is super lekker, filet pur kon malser. Gezellig terras met grote speeltuin. Er is ook een gedeelte met zelfbediening. Daar is het een week of 2 volledig mis gegaan. Meisje achter de bar had geen ervaring wat op zich geen probleem is, iedereen moet leren. Maar haar houding naar klanten toe is helemaal fout.
Heel lekker eten en vriendelijke bediening top Eten: 5/5
Aantal jaren terug 4sterren onder het oog van de Oudere dame super ervaring. Vandaag, aangekomen met de fiets, mijn vrouw en ik en de 3 dochters 16 / 8 en 5 jaar oud. Vriendelijk verzocht de zaak te verlaten, “we zitten vol” dit terwijl ik in de zaak sta, tooghangers zijn er wel, zaal half leeg terras half leeg. Ik Mocht nog wel een schort aantrekken om te helpen. Wel als deze naam moet voort gezet worden onder de huidige uitbater zie dan dat uw zaak voldoende personeel heeft zelf als de helft niet ingedekt is. Zeer triestige ervaring na een lange periode.
Een top locatie met speeltuin, terras, serre,… dichtbij Kattekesberg dus een perfecte plek na wandeling met de hond!
Voor mij is service/bediening één van de belangrijkste dingen bij een restaurant. De kaart is prima, de speeltuin is groot, het pand en het terras zijn prachtig, enkel de bediening vind ik een teleurstelling. Het is altijd wachten en proberen een ober te wenken. Vriendelijkheid is heel afwisselend. Wij komen hier in de winter en zomer maar de grootste teleurstelling is altijd de bediening. Een goede ober/gastheer cursus of training in bediening en service zou zeker een meer waarde zijn. Het plaatje zou compleet zijn als je op je wenken bediend wordt met de vriendelijkheid en de manier waarop je welkom bent.
Slechtste ervaring ooit.honden mogen hier OP de stoelen staan en mee eten van borg van begeleidende gasten. Schandalig!
Nostalgie. Gemoedelijk en vertrouwd. Prijs-kwaliteit: correct. Mooi bord. Hier kan je altijd terugkeren. Heel vriendelijke bediening gehad ook.Eten: 4/5
Samen met 10 tal mensen gaan eten. Bijna 8 verschillende maaltijden. Quasi alles tegelijk aan tafel, buiten eentje vertraging. Maar dat kon de sfeer niet verpesten. Alles was zeer lekker, op juiste wijze bereid.Eten: 5/5
Lea Mertens wat een schandalige reactie, hier kan je altijd lekker eten eigenaars doen hun best en dieren zijn welkom dan kom jij af met slechtste score voor deze zaak omdat je dieren hater bent je kan zelfs de angst in dat hondje zijn ogen zien bij het nemen van foto zou ze mij nu echt dood willen omdat ik op die stoel zit triestig persoon .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid