facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OTTHO

OTTHO

Info

Personal Driving Services

Geschiedenis

Personal Driving Services



"OTTHO uit Mortsel voor personen vervoer, luchthaven vervoer en zakelijk vervoer, 24/7. Of u nu op zoek bent naar een chauffeur voor luchthaven vervoer om uw reis ontspannen te beginnen, nood heeft aan business vervoer of simpelweg op zoek bent naar een personal driver: OTTHO uit Mortsel staat voor u klaar. De taxi 24/7 zorgt er voor dat u veilig en stipt arriveert op uw bestemming. Voor dringende verplaatsingen, essentiële verplaatsingen en professionele verplaatsingen rekent u op OTTHO. Het personen vervoer van OTTHO maakt uw leven net een stukje gemakkelijker. Ook kunt u taxi vervoer inschakelen voor het ophalen en wegbrengen van mensen naast uzelf. Altijd stipt, veilig en in stijl. Ook voor lange afstand."
Adres: vijf-aprilwarande 91/1, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: +32 485 72 16 32
Stad: Mortsel
Route: vijf-aprilwarande 91/1
Postcode: 2640


Recensies
Wij hebben de shuttle service ingeschakeld van Ottho voor na onze trouwavond iedereen veilig naar huis te brengen. Top begeleiding, organisatie van de shuttles en zeer propere wagens met vriendelijke drivers. Wij doen zeker nog beroep op de services van Ottho!
Met Davy van Ottho meerijden is luxe en service. Davy is heel toegewijd en echt een personal driver. Service op maat, flexibel. Mooie verzorgde wagen. Drankje onderweg. Al direct in feeststemming naar je eindbestemming. AANRADER!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar OTTHO met het openbaar vervoer


Mortsel E. Thieffrylaan 300 meter
140
141
Mortsel E. Thieffrylaan 300 meter
140
141
Mortsel Gemeenteplein 330 meter
140
141
Mortsel Gemeenteplein 330 meter
140
141
Mortsel Heilig Kruisstraat 360 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid