facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OTP Tubize

Info

Office du Tourisme et du Patrimoine - Musée de la Porte
Musée d'archéologie, d'art et d'histoire de Tubize et sa région.

Adres: Rue de Bruxelles, 64, 1480 Tubeke
Telefoonnummer: 02/355.55.39
Stad: Tubize
Route: Rue de Bruxelles, 64
Postcode: 1480



op zoek naar gerelateerd: Toerisme Tubize
Recensies
Zeer goed museum met kleine juwelen en een grote dank voor de beschikbaarheid van de curator. De reconstructies zijn zeer goed gedaan en wetenschappelijk accuraat. Groot respect voor de bezoeker. Waterloo moet het voorbeeld van Tubize volgen.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Zou graag een foto willen bezoeken en overhandigen die is genomen rond het einde van WO II van een voetbalwedstrijd die werd gespeeld op velden naast de moderne voetbalclub van Tubize met het spoor en het Bata-gebouw in zicht. Op de foto staan ​​medewerkers van de fabriek. Ik weet zeker dat er nog familieleden in de buurt wonen en misschien niet op de hoogte zijn van het bestaan ​​van de foto's.
Monsieur Delporte is een heel interessant personage dat veel weet over Tubize en zijn geschiedenis! Een zeer goede middag doorgebracht met het leren van de geschiedenis van mijn stad.
Ontdekking van objecten gevonden in de bodem van de regio. De geschiedenis van de verschillende industrieën die zich in Tubeke vestigden.
Heel oud gebouw waar we tentoonstellingen en andere evenementen organiseren. Klein en trappen te beklimmen.
Beschikbaarheid van de heer Delporte. Interessant museum voor scholen.
Leuk klein museum met regelmatig tentoonstellingen
Museum om te bezoeken om ons lokale erfgoed te ontdekken
Om de geschiedenis van de stad en omgeving te leren kennen
Leuk, interessant, gratis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid