facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Otilia Training & Coaching VAN MENS TOT MENS

Otilia   Training & Coaching  VAN MENS TOT MENS

Info

Hoe zou zijn om altijd te kunnen zijn wie je bent? Kom het te weten via onze coachings en workshops. We willen je graag ontmoeten! Wim en Otilia.

Geschiedenis

We geven workshops en coachings die te maken hebben met wie je bent of wil zijn en hoe je in het leven staat.

Way to be who you are

Je altijd en overal tonen zoals je bent, is niet evident en vraagt lef. Openheid over je gevoelens en wat voor jou belangrijk is, maakt je persoonlijkheid zichtbaar en zorgt voor (h)erkenning.

Altijd kunnen zijn wie je bent, waar en bij wie je ook bent, werkt bevrijdend. In onze workshops en coachings staan gevoelens en behoeften centraal. We willen je op weg helpen naar meer transparantie en authenticiteit.

We geloven in "willen" als pijnstiller voor "moeten". Heb je al eens geprobeerd om "moeten" te vervangen door "willen"? Het bevordert in ieder geval ons enthousiasme en onze goesting in het leven.

Laat ons weten hoe jij de dingen ziet en voelt, thuis of op je werk. Wie weet gaan we dan samen een eindje op weg.
Heel graag tot binnenkort!

Otilia en Wim

Wim Van dievoort
0485 049 849
[email protected]

Otilia Depas
0486 468 641
[email protected]

Adres:
Telefoonnummer: 32486468641
Stad: Landen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ThiryCoachings ThiryCoachings 482 meter Hallo, Ik ben een personal trainer gelegen in Landen, die jou op 3 manieren kan beg...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid