facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Otentik

Otentik
"De focus van Otentik Wellness in Erpe-Mere ligt op de authentieke wellness beleving zoals de naam het zegt. Het tijdloze interieur, de uniformiteit in kleuren en gebruikte materialen zorgen voor rust en authenticiteit.Ben je toe aan een moment van rust in uw drukke leven? Een moment om even helemaal te ontspannen? In onze private sauna Otentik kan je als koppel, met een paar vrienden of collega’s van een optimale spabeleving genieten! Lekker ontspannen zoals jij het wil in alle stilte, vrijheid en privacy."
Adres: Gentsesteenweg 323, 9420 Erpe, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472 92 16 56
Stad: Erpe
Route: Gentsesteenweg 323
Postcode: 9420


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ma Belle Ma Belle 2 km Aanrader! Ik ben supertevreden van mijn wimperextensions. Bovendien ook een heel liev...
Gespecialiseerde voetverzorging & Gelish Manicurist Dellaert Vanessa Gespecialiseerde voetverzorging & Gelish Man... 2 km Mijn naam is Dellaert Vanessa, verpleegkundige van opleiding en afkomstig uit Erpe-Me...
Make-up Lynn Beauty Bar Make-up Lynn Beauty Bar 2 km Beauty Bar gespecialiseerd in make-up met uitgebreid aanbod workshops & schoonheidsbe...
Adelante - Beauty & Wellness Adelante - Beauty & Wellness 3 km Zeer fijne mensen in een propere omgeving Een aanrader
Recensies
Mijn review gaat niet over de wellness zelf, aangezien ik die nog niet heb bezocht. Maar de uitbaatster, An, is een droom van een persoon. Ik passeerde er met een fiets met platte band en vroeg of ze me kon helpen. Bleek dat de band niet meer kon opgeblazen worden en toen heeft ze me naar huis gebracht. En deze daad en het spontane babbeltje hebben mij zo tot rust gebracht. Super dikke dank je wel nogmaals! Ik kom zeker eens terug!
Wij hebben genoten!De service was top,was niets op aan te merken.Was heeeel proper,met een hapje en een drankje Anneke,je bent een topvrouw
Mijn dochter volgt er zwemles . Een zeer geduldige lerares waar niks te veel voor is. Ook de uitbaatster is super vriendelijk . Voor haar is ook niks teveel. Een echte aanrader !
Zeer ontspannende namiddag gehad. Stijlvolle wellness met binnenzwembad. Ruim, mooi ingericht en afgewerkt, kwalitatieve producten, een hapje om te eten, ... het was een onverwachte ontdekking die we zeker in onze omgeving zullen aanraden.
Super gezellige welness. Kan je gerust enkele uren ontspannen. Alle faciliteiten zijn degelijk en altijd zeer proper. Aan de duurdere kant, maar wel veel beter dan je doordeweekse welness.
Na al enkele prive-wellnessen bezocht te hebben is dit wel het pareltje van alles al geweest! Fantastische ontvangst en uitleg, perfect verzorgd en proper. Je kan ook zeer veel beauty producten uittesten tijdens jouw verblijf. De wellnessruimte zelf is zeer ruim en geeft dankzij de prachtige inrichting toch een huiselijke, gezellige sfeer weer.
Fantastische wellness! Veruit de beste uit de buurt! Alle luxe aanwezig, AANRADER
Heel mooie, grote, open wellnessruimte met alles wat je kan nodig hebben. Kleine rondleiding gekregen met uitleg over de sauna's hoe met de aroma's werken en producten die je kon gebruiken scrub. Je zou er gerust een hele dag kunnen zijn, veel kleine toffe details bv jade roller, oogmaskers, tijdschriften die de sfeer van wellness tot een hoger niveau brengen. Heel fijne ervaring en heel vriendelijke ontvangst! Zeker voor herhaling vatbaar
Super wellness! Heel mooi ingericht, mooi materiaal gebruikt! Een warm binnenzwembad, jacuzzi buiten vergezeld van buitendouche en een overdekte ligbank, een ligdouche, hammam, sauna, infra-rood, ruime toegang tot drankjes en hapjes! Wij hadden gewoon niets aan te merken! Wij zullen hier zeker vaker komen!
Otentik is een unieke ervaring om volledig tot rust te komen. Ann is een top gastvrouw die je volledig thuis laat voelen. De wellness is kraaknet en ziet er prachtig uit. Er wordt aandacht besteed aan de kleinste details: de muziek zorgt voor een relaxte sfeer, je kan vrij gebruik maken van kwalitatieve producten van Likami en er wordt een heerlijk bordje finger food voorzien. Dé ideale plek om even te ontsnappen en je gedachten op nul te zetten! Wij komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid