facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Osteria Degli Angeli

Osteria Degli Angeli

Info

Le Restaurant à été repris depuis le début de l'année 2012 par Gaëtan & Victoria de l'ancien restaurant "L'ancora" Bruxelles, ils sont désormais heureux de



"Resto .italien é français familiales"
Adres: De Cockplein 1A, 1831 Diegem
Telefoonnummer: 02.720.13.43
Stad: Diegem
Route: De Cockplein 1A
Postcode: 1831


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Testa Rossi Diegem Testa Rossi Diegem 204 meter Altijd even goed geslaagd! Daarom twijfelen wij niet om er naartoe te gaan.
Testa Rossi Testa Rossi 210 meter De stukken vlees van vroeger zijn niet meer dezelfde. Nu zeer dun en iets te taai ook...
Il Barinetto Il Barinetto 354 meter 2 ervaringen pizza Margeritha - zeer lekkere pizza - bolletje deeg omgetoverd in pizz...
il Barinetto il Barinetto 363 meter Gezellig en lekker Italiaans restaurant. Perfecte prijs kwaliteit verhouding
Recensies
1 Ervaring Pizza Margherita - GEEN italiaanse pizza! - walgelijke pizza van de grill.. ongezien! - deeg uitgedroogd, krokant en smaakloos - kaas was de ergste ooit, precies verkoolt de smaak is mee opgegaan in rook, geen enkele kaassliert gezien - saus niet geconcentreerd, maar smaak kon niet geproefd worden door kaas korsten - pikante saus veel te veel, pizza doorweekt in vet - wel gesneden - vriendelijk - ook mijn ervaring binnen was niet zo ok, vrij fris en chaotisch. nog door de regen naar de bank gestuurd omdat overschrijving niet betrouwbaar genoeg is.. - wel excuses gehad maar dit is een druppel op een hete plaat ten opzichte van deze verschrikkelijke ervaring - muziek zijn 50's en 60's Engels, super - betalen met bancontact normaal gezien mogelijk Dit na ervaring #47 pizza in de buurt, te vinden op mijn profiel. Dit voorlopig als TOP 3 van de ergste pizza's ooit. Ik lees review van 2j geleden dat pizza niet ok is.. hier is niet aan gewerkt, wat een zonde.. diepvries pizza is trouwens minstens 5 keer zo lekker! Dit was pure HORROR! Zou zelfs verboden moeten worden zo een kwaliteit te mogen verkopen!
Lang gewacht op bediening en het eten viel enorm tegen, vrouw uit bediening kwam onvriendelijk en niet gastvrij over, liep tijdens onze bestelling weg om vervolgens andere mensen te helpen. Geen aanrader!
Een reservatie gemaakt, maar toen we toekwamen bleek die niet genoteerd. We kregen wel een tafeltje. Rustig en niet te druk. Maar ondertussen liep het restaurant te vol. Het eten was lekker naar was wel blij om weg te gaan uit de drukte, tijdens de corona hetse was het te druk.
Lekker eten, mijn entrecote was iets te medium, maar wel lekker. Ik vond het vreemd dat je de saus erbij moest kopen. We kregen een heel lekker mini soepje en een mandje met brood van het huis. Redelijk veel keus uit verschillende gerechten. Wel zit je zeer dicht bij het vliegveld, waardoor er continu vliegtuigen over vliegen, dan versta je elkaar even niet. Goed betaalbaar en gezellige gastvrouw.
Heel fijne bediening en gesofistikeert eten. Met een uitleg van wijnen etc... Dit is een terugkomertje.
Zo een gezellige avond gehad, heel onverwacht, want in het hotel had de kok vrij. We zijn wat gaan zoeken en vonden dit. Service geweldig, eten erg lekker en die toetjes helemaal te gek! Bloß nicht im Hotel bleiben wenn Du zufällig hier abfliegst. Super lecker essen und total netter Service, überhaupt waren nur nette Leute anwesend!
Vriendelijk, mogelijkheid om met een groep van 10 mensen à la carte te eten. Het eten en drank waren zeer lekker! Een aanrader!
Klein en gezellig Italiaans restaurant in het centrum van Diegem, heel vriendelijke bediening en het eten werkelijk lekker!!!!
Lekker eten. Vriendelijke mensen. Heel gezellig.
Familiale sfeer, alle dagen open voor groepen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid