facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Osteria 45

Osteria 45

Info

Osteria 45 is an italian restaurant in Brugge where you can taste the real italian cousine. Many different kind of wines and beer, pasta, pizza and more.

Adres: Sint Jakobsstraat 45 , Bruges 8000, BE
Telefoonnummer: 050 69 83 07
Stad: Bruges
Route: Sint Jakobsstraat 45
Postcode: 8000


Openingstijden

Maandag: 12:00-15:00
Maandag: 18:00-21:00
Woensdag: 12:00-15:00
Woensdag: 18:00-21:00
Donderdag: 12:00-15:00
Donderdag: 18:00-21:00
Vrijdag: 12:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: osteria 45 openingsuren, amuni brugge, italiaans restaurant brugge, sale e pepe brugge, italiaans restaurant oostkamp, pizzeria brugge, terra promessa brugge, carlito's brugge
Recensies
Lekker itsliaans restaurant! Goede sfeer en authentieke pizza's. Italiaanse achtergrondmuziek maakt het af.Eten: 5/5
Zeer aangenaam restaurant! Vriendelijke bediening die Italiaans of Engels vereist, lekkere wijnen en natuurlijk ook smaakvolle Italiaanse gerechten. De pizza 45 en de pizza met truffel waren zeer smaakvol en vers gemaakt. Ook de desserten waaronder tiramisu espresso waren de moeite. Prijzen waren zeker ok. Aanrader!
In één woord: Bellissimo! Een geweldig leuke pizzeria bestierd door echte Italianen, zo hoort het ook! Waan je even in bella Italia met de mooie, pure en echt Italiaanse gerechten en pizza’s. Vooral de pizza’s, perfect gebakken en groooooot! Ik ben een grote eter en heb nooit moeite met een pizza maar deze ik had de Diavola, echt lekker pittig! kreeg ik niet helemaal op. Absolute aanrader dus, net als de ozo lekkere Aperol Spritz!
Heerlijk gegeten, aardige mensen. Aanrader als je van autenthiek Italiaans eten houdt!
Goed echt Italiaans restaurant. Nette aardige bediening en het eten was lekker! Bruschetta, linguini carbonara en tartufo toe.
Zéér lekker gegeten! Dankjewel.
Gezellig zitten, vriendelijke bediening en heerlijke pizza's. Aanrader! Best reserveren.
Teleurstellend, na 1,5u wachten pas eten gekregen, alle 3 de gerechten waren niet lekker, storende muziek die veel te luid staat en niet past in een restaurant.
Heel lekker eten, goede wijn, fijne service, tafeltjes goed ver van mekaar
Eerlijk gezegd weet ik niet hoe deze zaak aan deze hoge rating komt, een aantal gerechten zijn namelijk zwaar ondermaats. Zo was de pizza die mijn vriend had besteld bescheiden belegd met wat plakjes salami, wat geen probleem zou zijn mocht de bodem goed zijn, maar ook deze had niet veel weg van een stuk karton met het mes kwamen we er nauwelijks doorheen. Zelf had ik de ravioli genomen, deze was droog en smaakloos van binnen hoogstwaarschijnlijk bij de dichtstbijzijnde supermarkt gekocht. De saus was slechts een waterig botersausje en voegde dus ook niets toe aan het gerecht en dit voor een prijs van €18,50. Wij hadden dit hier niet verwacht en zijn dan ook zeer teleurgesteld. Gelukkig was de rode wijn wel lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid