facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OsteoSense

OsteoSense

Info

Marnik Reykers (Osteopaat D.O.), Annelien Smolders (kinesitherapie met specialisatie neurologische revalidatie, fasciatherapie & lymfedrainage), Jens Vleugels (kinesitherapie met specialisatie sport en manuele therapie)

Geschiedenis

Bij ons kan je terecht voor zowel kinesitherapie en fasciatherapie (Annelien Smolders) als osteopathie (Marnik Reykers).

Kinesitherapie is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens. Mensen met klachten worden ondersteund door manuele therapie en oefeningen om de beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen.

Fasciatherapie is een vernieuwende methode voor pijn, bewegings- en functioneringsstoornissen van zowel fysieke en/of psychische aard. Het is een zachte, niet manipulatieve vorm van behandelen. Om weefsels, gewrichten, zenuwen en bloedvaten opnieuw vrij te maken, maakt de fasciatherapeut gebruik van hele subtiele en trage druk- en rektechnieken. Zachtheid, traagheid en precisie onderscheiden deze therapie. Er wordt niet gewerkt met een externe, manipulatieve kracht die correcties aanbrengt, daarentegen worden technieken toegepast die de interne fysiologische systemen in het lichaam activeren.

Osteopathie is een manuele therapie, die gekenmerkt wordt door een holistische visie, waarbij de lichamelijke functies beter onderling worden afgestemd. Men gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht en behandelt deze, door middel van manuele technieken afgestemd op de individuele patiënt.

Adres: Nieuwe Hofstraat 66, 3583 Paal (België)
Telefoonnummer: 011753887
Stad: Paal
Route: Nieuwe Hofstraat 66
Postcode: 3583



op zoek naar gerelateerd: Neurostructurele Integratie Therapie opleiding, Fasciatherapie Westerlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktiko - kinesitherapie en logopedie Praktiko - kinesitherapie en logopedie 4 km Top kiné ! Hij heeft me al vaak uit de nood geholpen en weet heel goed hoe het mensel...
Recensies
Super tevreden van zowel de kinesist als osteopaat. Hun gedeelde aanpak werkt echt goed voor mij. Tof om je gehoord en geholpen te voelen door een kinesist.
Goede ervaren kinesist
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid