facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Osteopaat Matthias

Osteopaat Matthias

Info

Ik ben Matthias Pauwels. Als osteopaat streef ik ernaar een duurzame behandeling te bieden voor jouw klachten. Mijn interesses in sport en het menselijk lichaam zorgen ervoor dat ik dagelijks met veel passie in mijn praktijk sta.



"Osteopaat Matthias is een praktijk voor osteopathie midden in het centrum van Temse.Ik ben Matthias Pauwels. Mijn interesses voor mens en lichaam zorgen ervoor dat ik dagelijks met veel passie en voldoening in mijn praktijk sta als osteopaat.De kracht van osteopathie zit voor mij in het bieden van een duurzame behandeling van je klachten. Als osteopaat kijk ik verder dan de klachtenregio en onderzoek ik je lichaam steeds als één groot geheel. Enerzijds worden op deze manier je klachten en hun onderliggende oorzaken behandeld en anderzijds werken we op een preventieve manier om een terugval van je klachten op lange termijn te voorkomen."
Adres: Vrijheidstraat 30, 9140 Temse
Telefoonnummer: +32478659412
Stad: Temse
Route: Vrijheidstraat 30
Postcode: 9140


Recensies
Uitstekend geholpen!
Hij weet met wat hij bezig is!
Zeer behulpzaam en geduldig. Goed gekraakt
Top behandeling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid