facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ost/Frans

"Als osteopaat D.O. -MSc brengt Marthe De Saedeleir uw lichaam in evenwicht, zonder het gebruik van medicijnen. Door middel van manipulaties, mobilisaties en stretching vergroot ze de beweeglijkheid van uw gewrichten; verlicht ze de spierspanning; verbetert ze de bloed- en zenuwvoorziening naar weefsels en ondersteunt ze de zelfhelende mechanismen van uw lichaam. Ook voor advies over lichaamshouding en -beweging om uw herstel en gezondheid te bevorderen en symptomen te voorkomen kan u bij Marthe terecht. Contacteer haar nu voor een afspraak!"
Adres: Kouterbaan 56 , Lebbeke 9280, BE
Telefoonnummer: 052 41 07 83
Stad: Lebbeke
Route: Kouterbaan 56
Postcode: 9280


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Het intake gesprek bij Marthe De Saedeleir verloopt zeer professioneel en grondig. Het vormt de basis van mijn vertrouwen in haar deskundigheid en in haar inzicht in het al dan niet functioneren van een lichaam . Ze bekijkt niet de ene klacht maar dan ook het gehele lichaam . Na de eerste behandeling was er vrijwel direct een verbetering van een jarenlange klacht.
Je kunt er snel terecht. Er wordt rekening gehouden met je totale persoon. Geeft tijdens de behandeling uitleg. Werkt samen met derden als je daar toestemming geeft. Heel vriendelijke persoon. Zij houdt rekening met wat je vertelt en met de klachten die je hebt. Echt een aanrader!
Beste behandeling ooit! Sinds een ongeval aan mijn knie, dacht ik dat ik nooit meer kon hardlopen. Bij mij kinesist bleef ik na mijn beurten met die pijnlijke runnersknee achter. Marthe wist mijn probleem op te lossen en ik kan weer zonder problemen lopen! Ontzettend bedankt!!
Een intake gesprek dat direct vertrouwen geeft. Duidelijke uitleg van de aanpak van het probleem. Al onmiddellijk resultaat na de eerste behandeling van een jarenlang probleem.
Zeer adequate osteopaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid