facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Osmunda Bvba

Osmunda Bvba

Info

Buitenprojecten:
Klinkerwerken
Aanleg terrassen
Buitenconstructies
...

Geschiedenis

WIE?

Osmunda heeft al meer dan 25 jaar ervaring in onder meer aanleg van parkings, opritten, terrassen, rioleringswerken, vijvers en zwemvijvers. Eveneens zorgen wij voor de gepaste groenvoorziening (beplanting, aanleg gazon, …). Dit zowel voor privé- als bedrijfstuinen.
Onze jaren ervaring willen wij dan ook graag met u delen!

Als meewerkende zaakvoerder is Bert De Bruyckere steeds mee actief aanwezig op elke werf. Op deze manier kan elk project persoonlijk door hem worden opgevolgd. Samen met zijn gemotiveerde medewerkers, die ieder op zich hun eigen specialiteit hebben, kan u rekenen op een perfecte service en afwerking.


WAT?

Een volledige service kunnen wij u bieden, van aanleg tot onderhoud!
Klinkerwerken (beton-, klei-, arduin-, …. klinkers) voor opritten, parkings, …. Plaatsen van terrastegels in diverse materialen (megategels, arduin, …). Nidagravel in kiezel of dolemiet voor parkings, opritten en wandelpaden.

Groenvoorziening (beplanting en gras).
Waterfontijnen, vijvers en zwemvijvers
Omheiningen plaatsen in diverse materialen
Plaatsen van grondkeringen en rioleringswerken
Metsen van diverse tuinwerken
en meer …

Wij leggen uw tuin aan zoals u zelf wenst of met onze nodige inbreng. Indien u vragen hebt, kan u ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie.

Indien gewenst, maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte op maat, naar uw eigen wensen.



"Een volledige service kunnen wij u bieden, van aanleg tot onderhoud! Klinkerwerken beton-, klei-, arduin-, …. klinkers voor opritten, parkings, …. Plaatsen van terrastegels in diverse materialen megategels, arduin, …. Honingraatmatten opgevuld met kiezel of dolomiet voor parkings, opritten en wandelpaden. Groenvoorziening beplanting en gras waterfontijnen, vijvers en zwemvijvers.Omheiningen plaatsen in diverse materialen.Plaatsen van grondkeringen en rioleringswerken.Metsen van diverse tuinwerkenen meer…Wij leggen uw tuin aan zoals u zelf wenst of met onze nodige inbreng. Indien u vragen hebt, kan u ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie.Indien gewenst, maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte op maat!"
Adres: Ijzerwegstraat 1, 3150 Tildonk
Telefoonnummer: 0494/33 60 64
Stad: Tildonk
Route: Ijzerwegstraat 1
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tuinonderhoud Keerbergen, Tuinen Verde, Verdé tuinarchitectuur, Tuinarchitecten België, Casa Verde TUINARCHITECTUUR, Beste tuinarchitecten België, Tuinarchitect Mechelen, Moderne Tuinarchitect
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decomet Decomet 252 meter Vertaald door Google Zeer behulpzaam, en aangenaam. Origineel Très serviable, et agr...
Stageco Group Stageco Group 264 meter Pionier in het ontwikkelen van concertpodia
A&J Maatwerk A&J Maatwerk 900 meter Welkom bij A&J Maatwerk Algemeen schrijnwerk op maat
Recensies
Kwaliteitsvolle plaatsing van onze verhardingen en vijver. Goede samenwerking met hun onderaannemers voor het egaliseren en zaaien van ons gras. Pieter en zijn collega's werkten hard en nauwkeurig. Regelmatig en correct overleg met Bert en de tuinarchitect. Correcte facturatie. Wel langer dan gepland moeten wachten op de start van de werken. Begrijpelijk dat niet alles precies kan ingepland worden gezien de invloed van het weer en corona op hun werk maar de communicatie hieromtrent kan nog verbeterd worden. Bedankt voor de fijne tuin waar we nog heel lang van zullen kunnen genieten.
We hebben onze tuin laten ontwerpen door Bart Tempels Tuinarchitectuur. Bart raadde Osmunda aan voor de uitvoering en we begrijpen volkomen waarom. De offerte van Osmunda was volledig volgens de meetstaat van Bart opgesteld, overzichtelijk en duidelijk. De bespreking ervan met Bert, Sigi en Silke was ons eerste echte contact met de mensen van Osmunda en was zowel hartelijk als professioneel. Het was nogal een groot project, waardoor de uitvoering verschillende maanden in beslag genomen heeft en in die tijd zijn hier 8 verschillende mensen aan het werk geweest. Elk van hen was altijd vriendelijk en professioneel, maar ik wil hier speciaal Tom vermelden die als geen ander met een graafmachine overweg kan alsook Stijn en Jirky. Die laatste 2 waren onze "vaste ploeg" en die mannen hebben hier geweldig goed werk afgeleverd. Onze tuin heeft een sterke hellingsgraad waar onze tuinarchitect creatief mee omgesprongen is. Daardoor was er regelmatig heel wat denkwerk nodig om de plannen in realiteit om te zetten, maar Jirky en Stijn hebben dat telkens opnieuw fantastisch gedaan! Tot slot een extra dankjewel aan Silke voor de pro-actieve communicatie en de correcte en duidelijke facturatie. Het is heel fijn samenwerken met een bedrijf dat niet enkel goed werk levert op het terrein, maar ook administratief alles onder controle heeft. Conclusie: Osmunda is een toptuinaannemer die we iedereen alleen maar van harte kunnen aanbevelen!
Voor het ontwerp van onze tuin hebben we samengewerkt met Verdé Tuinarchitectuur die ons voor de realisatie OSMUNDA had aangeraden. We zijn heel tevreden dat we OSMUNDA gekozen hebben. De offerte was volledig, gedetailleerd en duidelijk opgesteld. Samen met Sigi en Bert hebben we alles vlot overlopen en besproken in een gemoedelijke sfeer. Silke was steeds tot onze dienst als we vragen hadden. Het project is net voltooid zodat we kunnen genieten van de prachtige tuin. De professionaliteit van OSMUNDA en de kennis van ieder van hun heeft ertoe bijgedragen dat dit project vlot verlopen is. Ons team stond onder leiding van Pieter. Altijd vriendelijk en goedlachs en zeer professioneel. Dikke proficiat aan het hele team. OSMUNDA is een echte aanrader als je op zoek bent naar een tuinaannemer.
Wij hebben voor de uitvoering van de plannen van onze tuinarchitect beroep gedaan op Osmunda. De samenwerking met Bert en Sigi verliep heel vlot. Alles werd met het nodige vakmanschap uitgevoerd. Afspraken en termijnen werden correct nageleefd. Wij zijn heel tevreden van het uiteindelijke resultaat. We kunnen Osmunda zeker aanbevelen!
Hierbij kan ik ten zeerste Osmunda aanbevelen en wel om volgende redenen. Heel professionele firma met een heel goede opvolging van de werken. Het zijn topwerkers steeds vriendelijk en heel correct in hun werk.Regen of wind niets is voor hen te veel. Voor je tuin groot of klein moet je bij Osmunda zijn!!
We hebben de firma Villa Fleuri aangesproken voor een tuinontwerp. Hierbij werd Osmunda aangesteld om de verhardingswerken uit te voeren. Zij hebben dit mooi en correct uitgevoerd! Alles is naar wens verlopen en wij zijn heel tevreden met het resultaat.
We hebben een plan laten tekenen voor onze tuin bij TUINARCHITECTUUR Verdé. Het plan hebben we laten uitvoeren bij de Firma / aannemer Osmundo. De samenwerking met Bert en Sigi verliep heel vlot. Afspraken werden perfect langs beide zijde nagekomen. De werken werden gecoördineerd door de zaakvoerder Jorn van TUINARCHITECTUUR Verdé. Het resultaat is een prachtige aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin. Bijkomende werken gevraagd voortuin welke oorspronkelijk niet voorzien waren, werden op een heel correcte wijze gefactureerd. Wij kunnen dus Osmunda BVBA aan iedereen aanraden !
Het is de 2de keer dat we in gebreke gesteld worden door Osmunda’s advocaat Febian Aps om onze review binnen de 24 uur te verwijderen. Dat zullen wij niet doen. Wij hebben een zeer negatieve ervaring gehad met Osmunda en het is ons recht om die te uiten. Osmunda heeft ons gezin vele kopzorgen en slapeloze nachten bezorgd. Wij hadden ruim voor de start van de werken als klant beslist om niet langer met Osmunda in zee te gaan en daarom het contract eenzijdig opgezegd. De werken zouden pas geruime tijd later plaatsvinden. Er werden door Osmunda geen enkele materialen beplanting, bestrating, … aangekocht voor dat toekomstig project. Toch heeft Osmunda 9.772€ schadevergoeding geëist. Dat wensen wij niemand toe. Volgens Osmunda was dit bedrag zelfs ‘goodwill’. We moesten dit bedrag binnen de 7 dagen betalen of ze zouden het dubbele eisen 30% van het totaal geraamde project. Wees dus gewaarschuwd. Lees het contract en de algemene voorwaarden zeer goed na. Deze 3 feiten kunnen ze ons niet verbieden te vermelden: 1/ Osmunda heeft van ons 9.772€ geëist omdat wij de samenwerking eenzijdig hebben stopgezet. 2/ Die opzegging gebeurde vele maanden voor de aanvang van de werken. 3/ Osmunda had voor dat project nog geen enkel materiaal aangekocht. Ondertussen hebben we een andere aannemer gevonden die de werken zoals afgesproken zal uitvoeren. Elk familielid, vriend, kennis of bouwfirma aan wie die we ons verhaal vertellen staat perplex. Ik post deze review in eigen naam, niet onder een pseudoniem. Wil je graag bewijzen zien van het bovenstaande, stuur me dan gerust een e-mail.
Beloftevolle start vanvond project en aangename mensen. Echter, de uitvoering liet te wensen over. Niet geheel professioneel en volgens de regels jammer, want we zullen snel bepaalde delen vooral verhardingen opnieuw moeten doen. Ook de kwaliteit van de planten was niet goed waardoor we ook deze herfst al heel wat perken zullen moeten hernieuwen. Jammer van het geld.
Zeer tevreden over samenwerking, in die mate dat we een tweede project opstarten met de firma Osmunda. Deskundige uitleg en correcte uitvoering!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Osmunda Bvba met het openbaar vervoer


Hambos 290 meter
BUS
L

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid