facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oscar Restaurant

Oscar Restaurant

Info

Restauration belge - Formule groupe/menu - Chalets montagnard - Terrasse - Bar - ...

Geschiedenis

Restaurant de cuisine française, spécialisé dans le vrai burger pur boeuf de 300 g, le dromadaire et autres plats typiquement liégeois. Un choix de plus de 200 vins de petits propriétaires à un prix exceptionnel à partir de 15,95€. Une terrasse et un jardin fabuleux en bord de Ravel et d'Ourthe. Deux chalets ( un chalet de 2 personnes et un chalet de 8 personnes maximum) privatifs avec formule raclette et pierrade. Dans nos chalets, la raclette = fromage, charcuterie, pommes de terre pétées, salade, tomates et divers accompagnements, 1/2 bouteille de vin et 3 softs par personne = 30€ . Pour la formule pierrade ou mixte, 35€ Un cadre enchanteur, une ambiance exceptionnelle et un rapport qualité-prix-plaisir imbattable!

Adres: 8, Allée des Artisans, 4130 Esneux
Telefoonnummer: 0485048544
Stad: Esneux
Route: 8, Allée des Artisans
Postcode: 4130


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Les Tuileries by Tom Les Tuileries by Tom 3 km Eten was perfect, heerlijk gegeten voor een betaalbare prijs. Personeel is erg afwach...
Brasserie Brasserie " les Tuileries By Tom " 3 km Vriendelijke bediening. Het eten is lekker en ziet er ook enorm lekker uit. Ontvangen...
Experiment ale Experiment ale 5 km Ontzettend vriendelijk personeel en lekker bier!
Recensies
Service met een glimlach en een eenvoudige maar gezellige setting met een ruime keuze aan betaalbare wijnen. Met mijn zoon kozen we voor een "Malibu" burger, hij met Zebra 20€ en ik met rundvlees 17€. Beide waren goed gepresenteerd en de Zèbre heeft een heel sterke smaak die ik interessant vind. Aan de andere kant werd ons niet gevraagd om extra te koken en was het vlees iets te droog naar mijn smaak. Aardappelen worden als bijgerecht geserveerd, ik had liever friet gehad, maar die zijn er niet. De smaakmakers zijn talrijk en de hoeveelheid vlees meer dan voldoende: toch 300 gram! Tot slot hebben we een goede gezellige avond doorgebracht, voor een eerlijke prijs. Bovendien leent de configuratie van het pand zich goed voor groepen.
We zijn meer dan twee weken geleden naar Oscar geweest. Ik beoordeel een restaurant zelden zo slecht, maar hier echt beschamend. We boekten een chalet heel schattig op het eerste gezicht maar heeft geen toilet met de raclette/pierrade-formule: belachelijke hoeveelheid als begeleiding bij de raclette voor 6: 3 plakjes ananas uit blik, 3 grof gesneden witte champignons en een ei , bruinachtig vlees met een zeer slechte smaak en een keuze uit 10 killer rums terwijl hun menu er meer dan 100 vermeldt. We waren daar voor een verjaardag dus hadden een chocoladetaart. Deze was zo slecht dat zelfs een 8-jarige hem niet zou aanraken. Zeer hoge prijs voor zeer ruwe kwaliteit.
Jonge maar stijlvolle inrichting. Zeer degelijk personeel. Redelijke wachttijd. Een gerecht waar je zin in hebt. Eerlijk gezegd een goed adres om te onthouden. Vergeet misschien niet zo'n grote tafel te reserveren. Daarentegen varieert de prijs van de wijnen tussen de 20 en 50 euro.
Plaats heeft een erg leuke sfeer. We aten heel goed en ontdekten combinaties van atypische maar zeer interessante smaken. Enige nadeel, een beetje hoge prijs van drankjes. Reken aan de budgetzijde op minimaal 50€ per persoon voor 3 gangen exclusief wijn.
Onberispelijke service. Uitstekende Camembert in de oven op zondag voor 10€ we zijn niet beroofd. Vooral omdat de hoeveelheid er is. Merk op dat kwantiteit de kwaliteit niet overschaduwt. Ik beveel dit kleine restaurant aan dat zich in een rustige en vriendelijke omgeving bevindt. Aarzel niet om gebruik te maken van het terras.
Nou, over het algemeen ben ik vaak blij met de plaatsen waar ik naartoe ga, maar deze viel echt tegen, of het nu van begin tot eind was, het gedrag van het personeel, helemaal niet vriendelijk en niet aanwezig. Het eten, echt middelmatig, was nogal smakeloos. Dit alles voor een zeer hoge waardering. Hoe dan ook, dit is een restaurant dat ik niet aanraad, ik zal er nooit meer een voet zetten. Heel erg teleurgesteld.
De inrichting van dit restaurant is klassiek. De receptie is professioneel maar zonder warmte; De aangeboden gerechten zijn gewoon, corrests maar zonder originaliteit. Waar voor je geld. Jammer dat de kaas op het bord wordt geserveerd zonder keuze mogelijk te maken. Correcte wijnkaart zonder verrassing. het gebrek aan warmte en dynamiek verstoort de sfeer van dit etablissement. Jammer
We kwamen dit restaurant toevallig tegen omdat ze tafels beschikbaar hadden. Het algemene uiterlijk laat zien dat de decoratie al enkele jaren niet is opgefrist. Want de kwaliteit van de gerechten groenten en desserts zijn zeker smakeloos uit de voedingsindustrie. De hoge prijs is niet in overeenstemming met de aangeboden producten en de stijl van de decoratie.
Gemengd: de gerechten hadden een goede presentatie, maar de smaak was niet uitzonderlijk. Omdat ik de volgende dag geen donderende spijsvertering heb gehad, vraag ik me af wat de kwaliteit van de producten is. Service en inrichting waren leuk.
Een echt aangename plek, zowel voor de setting als voor het team of de keuken. Je eet er meer dan dat je honger hebt naar een prijs-kwaliteitverhouding die de concurrentie trotseert. Vleesliefhebbers, verheug u! Je zal er geen spijt van krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid