facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oscaaar

Oscaaar

Info

Oscaaar is gevestigd in het oud gemeentehuis van Liezele ! Wij serveren ontbijt , koffie en aperitief met kleine hapjes . Open op vrij zat zon ma 9u-19u !

Adres: Liezele dorp 68, 2870 Liezele, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32472652370
Stad: Liezele
Route: Liezele dorp 68
Postcode: 2870



op zoek naar gerelateerd: Tess en Jess Puurs, Ontbijten Sint-Amands, Ontbijt Hingene, Ontbijt Willebroek, Ontbijt Weert, Hof van Liezele, Lunch Puurs, Ontbijt Londerzeel
Recensies
Enorm lekker geluncht hier! Heel leuk interieur en supervriendelijke uitbaters.
Leuke koffiebar, gezellig concept, aangename mensen!
Heerlijk eten en heel gezellig!
Één van de beste ontbijten ooit! Heel lekker, gevarieerd en vers. Gezellig en huiselijke sfeer. Vriendelijk en rijkelijk bediend. Hier komen we zeker terug als we nog eens in de streek zijn. Tip: wij kwamen er ontbijten vòòr bezoek aan optreden in Puurs.
Super gezellig en vriendelijke bediening!!!
Leuk terras onder de kerktoren. De ijsjes waren zeer lekker.
Een foutje. En dat was onze schuld. We hadden die morgen nog wat anders gepland en dat hadden we niet mogen doen. We moesten gewoon genieten van al dat lekkere .... We werden ontvangen door een lieve dame die ons netjes heeft uitgelegd wat ons te wachten stond. Super. Een eitje. Zalm. Koffiekoeken. Broodjes. Allemaal om het lekkerst. Weet je wat. Wij komen zeker terug en dan zonder verdere plannen. Een dikke merci. Linda en Patrick.
Mooie accomodatie en super vriendelijke bediening. Op het laatste moment nog toe gekomen om te ontbijten en royaal bediend. Gewoon weg een luxe ontbijt. Top klasse!
Leuk en zeer gezellig, met collega's een ontbijt gaan doen. Zeer vriendelijk en je voelt je op je gemak daar. Ontbijt was heerlijk en echt af en verzorgd. Top!
Heel gezellig, super vriendelijke bediening/uitbaters. Werken met hart en ziel in hun zaak alsof het hun hobby is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid