facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Os'mose - Tilff ASBL

Os'mose - Tilff ASBL

Info

Formation de chiens d'assistance pour les personnes en chaise roulante, épileptiques et autistes.
Labellisée par Assistance Dog International

Geschiedenis

Education chiens d'aide pour personnes à mobilité réduite
Education chiens d'éveil pour personnes (enfants) ayant un handicap mental;
Education de chiens d'aide pour personnes épileptiques;
Cynoactivités (maisons de retraite, écoles, instituts)
Club Canin accessible à tous;
Chiens de recherches;

Adres:
Telefoonnummer: +32471454323
Stad: Tilff



op zoek naar gerelateerd: chemin du halage, 31 4130 tilff, Club Canin Boncelles, Club canin Sclessin, Os'mose club canin, Os'mose Dog Survival, Os'Mose Canine - Education Canine positive, Osmose éducation, Club Osmose
Recensies
Hondenonderwijs met instructeurs die honden respecteren. Zeer goede sfeer en voor een zeer lage prijs één euro per les. Mijn pup gaat er graag heen. Als ik op de parkeerplaats beneden parkeer, is hij dolgelukkig.
Het beste van het beste voor de opvoeding van uw hond in een prachtige omgeving en sfeer. Zonder het geweldige werk met de hulphonden en het werk van Madame Dubois te vergeten
Ik had dit weekend de gelegenheid om de presentatie bij te wonen van het werk van een getrainde hond: hij kan de bril oppakken die de persoon in de rolstoel heeft laten vallen; een deur openen; activeer een schakelaar; en zelfs 50' van tevoren een epileptische aanval of een hypoglykemische aanval detecteren. Zijn hulp is echt van onschatbare waarde!
Niet altijd erg georganiseerd op administratief niveau, dus plan om 20 tot 30 minuten voor aanvang van de cursus aanwezig te zijn .. bovendien krijgen we niet dezelfde instructies met betrekking tot de documenten die tijdens de registratie moeten worden verstrekt. Qua dressuur zelf is het personeel uitermate bekwaam! De begeleiding is onberispelijk! Dankjewel !
Respect voor honden, maar te veel groepswisselingen van de ene keer naar de andere, dus niet genoeg consistentie ook van de ene instructeur naar de andere. En niet altijd attent genoeg op het feit dat meesters ook positieve communicatie nodig hebben om vooruitgang te boeken. Niet genoeg tijd over voor de puppy's om samen te spelen te plannen vóór de sessie in plaats van aan het einde?.
Een geweldige leerfilosofie. Vrij brede uren en een prachtig land verdeeld in verschillende percelen. Een team van hondenopvoeders specialiseerde zich ook in hulphonden voor mensen met een handicap.
ik verzoek... De mensen die ik heb ontmoet zijn allemaal erg vriendelijk, de ontvangst is hartelijk, het advies is goed. Honden zijn schattig
Vriendelijke en deskundige docenten. Organisatie aan de top. En dat allemaal met een prachtig maatschappelijk doel. Ik raad het absoluut aan.
Zeer goede filosofie vanuit het oogpunt van hondenopvoeding. Jammer dat het niet meer gestructureerd is voor de klim van groep naar groep.
Alles goed uitgelegd op deze site, je kunt vrij snel belangrijke & concrete info vinden + de te volgen stappen, ik heb net een verzoek gedaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid