facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orymaz

Orymaz

Info

de oosterse keuken anders ! @mas @antwerpen



"Hedendaags Asian Fusion restaurant, dagverse sprankelende Oosterse gerechten aan het Mas te Antwerpen"
Adres: Godefriduskaai 10 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 888 10 88
Stad: Antwerpen
Route: Godefriduskaai 10
Postcode: 2000


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:30
Dinsdag: 18:00-22:30
Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 18:00-22:30
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 18:00-22:30
Vrijdag: 12:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: Aziatisch restaurant MAS, Orymaz Tripadvisor, The fork Antwerpen, Restaurant Eilandje, MÓN Antwerpen, Restaurant Antwerpen, Roest Antwerpen, Bistro Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Satay Satay 754 meter Top plaats! Altijd iets speciaal te ontdekken! Vriendelijk personeel en leuk atmosfee...
IC Bao IC Bao 977 meter Tof concept - jammer dat er geen verse salade wordt gebruikt in de bao’s en de noodle...
Asian House Asian House 1 km Om 17 uur eten besteld, zou tussen 17: 35 en 18 uur worden geleverd. Twee keer moeten...
Thai Orchids Thai Orchids 2 km Zeer lekker eten. Goede ontvangst. Goede prijs/kwaliteit
YouWok Antwerpen YouWok Antwerpen 7 km Eten vind ik zeer lekker wel doen ze er minder saus bij dan ervoor en ik kom hier al ...
Recensies
Ondertussen al meerdere keren bezocht en steeds met een grote glimlach buiten gegaan. Het eten is voortreffelijk en proeft zeer vers. De mensen hier zijn zeer vriendelijk en gepassioneerd met eten bezig. Ook zeer mooie locatie en gezellig interieur. Echt een genot om weer terug te komen.
Degustatiemenu besteld, zeer lekker, mooi gepresenteerd, vriendelijke en snelle bediening. Prijs/kwaliteit meer dan ok. Aanrader.
Weer genoten van de Orymaz keuken Zalig smakenpallet, mooi porties 't is altijd moeilijk om een keuze te maken tussen al dat lekkers maar vergeet zeker het dessert van witte cholade niet als laatste verwenning
Heel lekker gegeten! Alle gerechten top gekruid en mooi gepresenteerd. Super vriendelijke service, gezellige sfeer. Wij komen zeker terug!
Wat een fijn restaurant! Heerlijke gerechten en lieve mensen. Aanrader!
We waren aangenaam verrast. Goeie en zeer uitgebreide kaart. Zeer lekkere desserten. Goeie bediening en leuke zaak
Mooi gedecoreerd restaurant met open keuken en vriendelijke bediening. Je kan hier zowel binnen als buiten zitten. Op een korte tijd al meerdere malen hier komen eten en het was altijd heel lekker! Voor diegene die van pikant houden is 'Dwaze kip' zeker een aanrader! Voor niet pikant eters zal 'Terriyaki Hibachi Beef' alvast smaken. Alles wordt geserveerd met noedels of rijst in aparte potjes.
Verfijnde smaken, correcte bediening, vriendelijk personeel, schone tafels en serviesgoed. Heerlijk gegeten voor een goed betaalbare prijs.
Gisteren weer héél lekker en speciaal gegeten voor zeer aanvaardbare prijs. Gerechten met verschillende Aziatische achtergrond. Dit keer ook dessert genomen en ontzettend veel spijt dat ik dat de vorige keren niet gedaan heb. Heel toffe bediening. Hopelijk een blijver.
Heerlijk gegeten, prima prijs kwaliteit verhouding. We hadden het menu van restaurant week. Vriendelijke bediening en open keuken. Komen hier zeker nog een keer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid