facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orval Abbey

Adres: Florenville
Telefoonnummer: +3261311060
Stad: Florenville



op zoek naar gerelateerd: Orval bezoeken, Abdij Orval, Orval abbey shop, Orval stad, Orval webshop, Orval bier kopen, Abdij Orval overnachten, Orval kaas
Recensies
Prima uitstap in deze covid periode. Veilig parcours uitgezet en veel informatie over de geschiedenis van het klooster en niet te vergeten het beste bier. Mooie omgeving.
De ruine is mooi om te zien
Heel interessant om eens een rondleiding te doen in de abdij zelf. Er is een zoektocht voor kinderen. U kan ook gewoon naar de winkel komen om het Orval-bier / -kaas of andere dingen te kopen. Het is goedkoper om het in de abdij zelf te kopen dan elders als ik mij niet vergis kan u maximum 3 kratten kopen.
Orval is zeker de moeite,zeer goed georganiseerd met de COVID-19 er zijn wel wat wacht tijden maar gezellig mooi indrukwekkend en proper
Prachtige abdij in een prachtige omgeving. Bijzonder om te zien dat zo'n oude abdij zo mooi is bewaard gebleven. De meeste mensen komen hier echter niet voor de historie maar voor het bier.
Wauw!!! Zo prachtig!!! Zo een mooie natuur en omgeving, prachtig om te bezoeken. Net of je gaat terug in de tijd. Zeker aan te raden.
Een bezoek waard als je in de streek bent. Het reservatiesysteem op de website is niet ideaal als je niet goed Frans begrijpt maar het bezoek zelf was fijn. Overal staat uitleg op bordjes zodat je een overzicht hebt van de geschiedenis van de abdij. Een groot deel blijft natuurlijk afgeschermd voor het publiek en dat is te begrijpen.
Bezoek aan de abdij kan niet met man en vrouw in de winkel tijdens corona dan maar beter terug naar huis gaan jammer
Winkel open voor kaas of bier ,verser kan niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid