facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ortho4you

Ortho4you

Info

Orhopedie - Bandagisterie - Mobiliteit - Thuiszorg

Geschiedenis

Ortho4you is een recent opgestart technisch orthopedisch bedrijf door Xavier Voet en Pascale van Hapert. Bij ortho4you kan u terecht voor technische orthopedie, bandagisterie, mobiliteit of thuiszorgmiddelen. Met onze persoonlijke aanpak voorzien wij u, in samenspraak met uw arts, van hetgeen dat u nodig heeft. Volstaat het niet om een standaard hulpmiddel te verstrekken, dan kunnen we altijd een individueel aangepast hulpmiddel vervaardigen.

Indien het onmogelijk is om naar onze winkel te komen, zijn wij steeds bereid om bij u aan huis langs te komen voor de nodige verstrekking. Kwaliteit en service staan bij ons dan ook hoog aangeschreven.

Ortho4you is een onafhankelijke firma erkend bij de verschillende mutualiteiten en verzekeringsinstellingen.



"Ortho4you is een jong technisch orthopedisch bedrijf opgestart in 2016. U kunt bij ons onder meer terecht voor orthesen, prothesen, bandagisterie, mobiliteitshulpmiddelen, steunzolen, orthopedische schoenen en hulpmiddelen voor de thuiszorg. Een persoonlijke aanpak staat hierbij steeds centraal."
Adres: Molsebaan 84F, 2470 Retie
Telefoonnummer: 03/4347998
Stad: Retie
Route: Molsebaan 84F
Postcode: 2470


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30
Vrijdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Xavier Voet, Orthodontist Retie
Recensies
Altijd zeer tevreden komen mijn steunkousen thuis aanmeten en worden naar huis gebracht aangezien ik geen auto heb
Vriendelijk personeel maar jammer genoeg niet tevreden over mijn steunzolen op doktersvoorschrift. 1x teruggeweest maar niet verdergeholpen of een aanpassing gekregen. Ondertussen steunzolen van een andere podoloog, deze zitten als gegoten.
De bvba Ortho4you biedt prima aankoop advies en optimale service na aankoop. Sterk aanbevolen!
Vriendelijk en correct. Mensen weten waarmee ze bezig zijn. Heb HEEL goede ervaringen met deze firma.
Niet tevreden. Weinig vakkennis
Geven goede uitleg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid