facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ortho Van Reeth

Ortho Van Reeth

Info

Mx-brace is een onderdeel van Ortho Van Reeth, waar wij producten kiezen die hun werking reeds bewezen hebben en waar we ook achter staan.



"Maandag op afspraak Van Reeth Orthopedie is gespecialiseerd in maatwerk: orthesen, prothesen en orthopedische schoenen maar ook de nieuwste technieken zoals 3D printen is bij ons reeds van toepassing. Wij zijn een zeer dynamisch bedrijf en gebruiken dan ook de nieuwste fabricage technieken maar ook de nieuwste meettechnieken hebben wij in huis. Ook zijn mobiliteit artikelen bij ons te verkrijgen en werken wij samen met meerdere merken, om u een ruime keuze te bieden in dit segment. Wij trachten dan ook u als klant telkens het beste te geven en dit op al onze adressen. Zo zitten wij reeds vele jaren in de sportwereld en hebben we reeds vele grote namen mogen helpen met onze braces."
Adres: Lepelstraat 62, 3920 Lommel
Telefoonnummer: +3211551590
Stad: Lommel
Route: Lepelstraat 62
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: Van Reeth Lommel Openingsuren, Orthopedie Lommel, Steunzolen Lommel, Spronken Lommel, Steunzolen Mol, Van Reeth Vastgoed, Orthopedie winkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Orthopedie Lodewijks Orthopedie Lodewijks 2 km Op maat maken van: Orthopedische schoenen Steunzolen Maatschoenen
Recensies
Super goed geholpen geweest met kniebraces en steunzolen voor zoontje geraerts Super vriendelijk ook... topservice!
Dochter heeft een heupdysplasie, in Lommel bij orthopedie van reeth een harnas laten aanmeten en terug geweest voor controle van de afstellingen. Na 3 maanden op controle bij de specialist in Leuven blijkt dat het harnas compleet verkeerd afgesteld is, daardoor niet gewerkt heeft en we dus 3 maanden verder zijn zonder resultaat.
Super content van de kniebraces, top service
Goede servies en top kwaliteit
Goed geholpen met de keuze voor een duimbrace!
Netjes geholpen bij het aanmeten van steunkousen voor een familielid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid