facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orient Heusden

Orient Heusden
"Eethuis Orient bestaat sinds 1995, met onze traditionele houtoven bakken we de lekkerste pizzas. U kan proeven van lekkere vers bereide vleesschotels gegrild op houtskool."
Adres: Koolmijnlaan 62, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 003211571711
Stad: Zolder
Route: Koolmijnlaan 62
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 01:00
Zaterdag: 12:00 - 01:00
Zondag: 14:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Orient menu, Orient Diepenbeek menukaart, Take away Heusden-Zolder, Pide Heusden zolder, Eethuis Orient, Orient, Genk menu, kebab heusden-zolder, Heusden-Zolder Turkse restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cigkoftem Heusden-zolder Cigkoftem Heusden-zolder 92 meter Heel leuke plek, super lekker eten, vriendelijk personeel en top service, maar je kan...
Tatli Heusden Tatli Heusden 395 meter Echt een aanrader. Lekker eten vriendelijk personeel. En een fijne vuurshow.
Hisar Kebap Hisar Kebap 2 km Ik spreek als iemand met ervaring in deze branche, deze personen bakken er niks van! ...
Lunch Garden Lunch Garden 4 km Zeer slechte bediening hadden 4 gerechten gevraagd en maar 2 gekregen chaos in de keu...
Recensies
Hele grote zaak, leek vandaag wel wat onderbemand. Alles duurde heel lang 2 personen hadden hun eten niet gekregen, Dit hebben ze achteraf wel gratis van het huis gegeven. Ik vond dat het eten van de andere 2 personen ook gelijk mocht komen met ons eten. Bediening leek alsof ze geen zin hadden in het werk. Heel agressief gaf ze ons drank. Mij zie je hier toch geen 2 de x meer.
Beste zaak in heusde heel vriendelijk personeelen . lekker gegeten heel lieve jongen die het eten bracht
Alles was heel lekker het personeel was heel vriendelijk behalve er waren 2 kinderen van het personeel die af en toe zeurden en schreeuwden . Maar kon er mee leven! voor de rest was het heel lekker !
Grote zaak, personeel is vriendelijk en de bediening is snel! Het heeft zeker gesmaakt!
Het vlees was echt niet lekker, smaakte als vervallen vlees! Het groot broodje was een normaal broodje in Maasmechelen, ook nog duurder! Volgende dag ook darmklachten… Zeker geen aanrader!!!
De kebab op de schotel is met de vingers te tellen. Groenten van de schotel gewoon uit zak zonder ajuin komkomer of iets dergelijks. Schandalig duur voor wat je krijgt. Verdiend zelfs geen ster. Bah
Een van de beste personen die ik heb ontmoet. Hij kan goed communiceren, doet zijn werk met liefde.
Veel keuze op de kaart. Lekker eten en vriendelijke, snelle bediening. Zowel levering als ter plaatse eten. Mooie en gemoedelijke zaak. Er is een toffe speelruimte voor kleine kids.
Vandaag een vegetarische grillschotel besteld. Maar dit heb ik niet gekregen, ik heb een schotel met frietjes gekregen en ernaast wat rauwe groenten. Ik dacht nog dat iedereen wel eens een fout kon maken en heb dus vriendelijk gebeld om dit te melden. Ze vonden dit dus geen fout want zei hadden doorgekregen dat ik een vegetarische schotel wou.. . Ik heb besteld via take away waar je dus echt vegetarische grillschotel aanduid. Maar toch men eigen fout want ik had maar bij commentaar moeten schrijven dat ik gegrilde groenten wil ipv rauwe. Ik krijg dus men juiste gerecht zelfs niet van hun.. . Ik ben heel ontevreden en mij zien ze daar dus NIET meer terug!
Gewoon heerlijk eten, niet meer of niet minder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid