facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orhan Liman Axa Banque

Orhan Liman Axa Banque

Info

Je vous aide à construire votre avenir.

Geschiedenis

Né en 1960 à Emirdag en Turquie, Orhan LIMAN est arrivé en Belgique à l’âge de 8 ans.

Voulant assurer la responsabilité financière de la famille,il abandonne ses études de médecine et
est engagé comme employé dans un organisme bancaire.

Après ses heures de travail, il suit différentes formations pendant deux ans et décide se mettre à son compte comme agent indépendant.

Pendant 30 ans, les clients s’adressent à lui en toute confiance pour financer et réaliser des projets à taille humaine.

Adres: Rue Royale 211-213, 1210 Sint-Joost-ten-Node
Telefoonnummer: +32 2 214 01 20
Stad: Saint-Josse-ten-Noode
Route: Rue Royale 211-213
Postcode: 1210


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belfus Banque Belgique Belfus Banque Belgique 599 meter Vertaald door Google Het is het kruis en het spandoek om iemand aan de telefoon te kr...
Recensies
Persoonlijk vind ik dat de personeel zeer vriendelijk en behulpzaam zijn. Ze zijn profesioneel in hun werk indien er een verandering is kan van allez zijn nemen ze onmiddelijk contact op om de nodige info door te geven. Tot nu toe geen probleem gehad ik ben tevreden
Tres bon service et spontané ! meilleurs taux sur la marche .. + l personelle qui fais tout pour defendre vos droit ! Zeer hulpzaam / klantgericht personeel en beste tarief op de markt ! Echt tevreden over alles en nog .. Echt een aanrader ;
Zeer functioneel en "De klant is echt koning"
Zeer vriendelijke personeel steeds behulpzaam. In probleem periodes altijd begroet met oplossingsgerichte en correcte raad! Hier zijn we altijd in goede handen :
Altijd heel vriendelijk ! Ben altijd voor alles verwelkomt ! Heel proffesionele team ?! Echt een aanrader
Ik ben meer in contact met 2 medewerkers Hasibe en Taner ze zijn altijd vriendelijk en geven goeie raad!
Uitstekende serviceBedankt aan Mevrouw Hasibe Liman en haar team
Agentschap aanbevolen door collega's en helemaal niet teleurgesteld. Autokrediet zonder moeite verleend waar andere banken het weigerden, we hadden geen hoop meer. Nogmaals bedankt !! Bovendien een onberispelijke ontvangst.
Ik bedank het Liman-bankteam echt voor de welwillendheid jegens hun klanten. Een heel vriendelijk en professioneel team. Bedankt! Het maakt ons erg blij om zo goed ontvangen te worden. Gefeliciteerd.
Receptie, diensten, professionaliteit, onberispelijke knowhow, Een bedrijf in continuïteit door de tijd en generaties, geïnitieerd door de vader en nu overgenomen door de kinderen in de geest van het dienen van de klantenkring, Wat meer? Als het geen continuïteit is. Proficiat aan de familie Liman!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid