facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ORFYS

ORFYS

Info

Wij bieden u volgende diensten aan:
- verhuur van personen- en bestelwagens
- takelen van personen- en vrachtwagens in binnen- en buitenland

Geschiedenis

Wij bieden u volgende diensten aan:
- verhuur van personen- en bestelwagens
- takelen van personen- en vrachtwagens in binnen- en buitenland
- pechverhelping
- transport
- stalling
- veiligheid
- botsabsorbeerder
- signalisatie



"Verhuur van personen - en bestelwagens / campers en minibussen"
Adres: KOKERSTRAAT 2, 9750 Zingem
Telefoonnummer: 092824795
Stad: Zingem
Route: KOKERSTRAAT 2
Postcode: 9750


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Auto huren Oudenaarde, Auto huren Roeselare, Verhuur wagens, Minibus huren Roeselare, Auto huren Izegem, Auto huren Bree, Auto huren Beringen, Bestelwagen huren Zulte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De 2 pk'tjes - verhuring De 2 pk'tjes - verhuring 576 meter Super leuke namiddag gehad in een ons onbekende streek met een bekend eendjes model w...
NJ Cardetailing NJ Cardetailing 3 km Topwerk aan een topprijs! Zeker een aanrader!!
Recensies
Bestelwagen met laadklep gehuurd voor 1 dag. Vlotte communicatie. Enkel km-stand bij vertrek kwam niet overeen met wat er in het contract stond. Meteen melding van gemaakt per mail en was op die manier rechtgezet. Verder geen probleem en is alles verlopen naar wens.
Oplichters eerste klas! Zullen reeds aanwezige gebruiksschade proberen te verhalen op de gebruiker van de wagen. Hetzij de prijzen nog niet hoog genoeg zijn voor dergelijke domme autootjes, bestaat hun echt businessmodel vooral uit extra geld voor verzonnen zaken uit de eigen klanten hun zakken halen. Sterke afrader! Blijf er ver van weg en vermijd uw personeel een vergiftigd legaal voordeel.
oplichters , kleine lettertjes goed lezen. Ze rekenen bestaande schade door aan nieuwe klant. Beter niet mee samenwerken.
Geen aanrader Auto gehuurd via Mig Motors Geleverd klein auto in afwachting van een grotere Na 3 maand Telefoons en e-mails Geen grotere wagen ter beschikking terwijl parking staat vol met auto’s Bij ondertekenen van contract Gevraagd om de inbegrepen km naar boven te trekken + huurprijs uiteraard Antwoord: wij bekijken bij inlevering naar totaal gereken km en zullen bekijken wat wij kunnen doen Bij inlevering: +1k voor + gereden km, prijs is de prijs, ter plaatse te betalen ZÉÉR ONVRIENDELIJK! Terwijl auto overladen kwamen voor de auto te staan. Dachten dat ik ging weglopen De baas ZÉÉR ONVRIENDELIJK! Commentaar “ik huur hier nooit meer” antwoord van de baas: “Ik lig er niet wakker van” Belachelijk NB: ik huur 20 taal auto’s per jaar Slechtste verhuurbedrijf die ik heb gekend!
Alles correct verlopen. Volgende keer huur ik terug bij deze firma
Franchise aangerekend gekregen voor minuscule krasje aan onderkant van de bumper. Voor hetzelfde geld rekenen ze het door voor elke huurder… Bijzonder verdienmodel!
Klanten worden hier blijkbaar gelokt met mooie huurprijzen. Wij huurden een Golf variant. Bij de eindafrekening blijken er miniscule kras en lakschade te zijn vastgesteld waarvoor wij 384 euro dienen te betalen..! Hebben de auto pico bello teruggegeven en er zorg voor gedragen gedurende de 17 dagen dat wij hem huurden. Nu zou dit moeten herspoten worden volgens Orfys..? Niet met ons. Toekomstige huurders zijn dus bij deze gewaarschuwd, gelieve eerst een halve dag met vergrootglas de wagen te controleren maar beter is gewoon: keer rechtsom.
Zeer vriendelijk en klantgericht bedrijf. De bestelwagen die we er huurden was groot, handig met laadklep en je krijgt er veel gratis km per dag bij. Aanrader!
Geen negatieve opmerkingen. Alles loopt zoals afgesproken. Praktisch systeem.
Auto met laadbrug was niet op tijd geleverd pas 2 uur later dan voorzien
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid