facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orelia Iris

Orelia Iris

Info

Wie op zoek is naar een mooie woonst, dichtbij het centrum van

Strombeek Bever, is in woonzorg-centrum Iris op de goede plek! Hier kunnen 30 senioren permanent verblijven. Het woonzorgcentrum is zeer goed bereikbaar en iedereen is steeds welkom in Iris!



"Bij woonzorgcentrum Orelia Iris is het gezellig wonen in een familiale en kleinschalige omgeving met een leuk terras. Orelia heeft 14 woonzorgcentra en groepen van assistentiewoningen gespreid over België. De woonzorgcentra zijn een warme, zonnige thuis voor bewoners en hun familie. Het zijn plekken waar iedereen met respect voor ieders persoonlijkheid een zinvolle oude dag beleeft. Menselijkheid en vriendschap vormen de basis. Iris werd door Orelia overgenomen in 2018. Voor de woonzorgcentra Ascot en Iris wordt eind 2022 een nieuwbouw geopend."
Adres: Kareelbakkerijstraat 39, 1853 Strombeek-Bever, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 2 267 79 47
Stad: Strombeek-Bever
Route: Kareelbakkerijstraat 39
Postcode: 1853


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Orelia Ascot Orelia Ascot 704 meter "Bij woonzorgcentrum Orelia Ascot is het gezellig wonen in een familiale en klei...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid