facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orchis bvba

Orchis bvba

Info

Bloemen - en interieurzaak

Geschiedenis

bloemen ,planten en interieur in een statig herenhuis met koetsierswoning



"bloemen en interieurzaakprachtig en groot assortiment verse snijbloemenvoor boeketten, bruidswerk en rouwwerk.Daarnaast ook zeldzame en speciale kamerplanten en geven we gratis advies voor interieurbeplanting"
Adres: Lange Molensstraat 27, 1800 Vilvoorde
Telefoonnummer: 022510302
Stad: Vilvoorde
Route: Lange Molensstraat 27
Postcode: 1800



op zoek naar gerelateerd: New Creation Vilvoorde, Bloemenwinkel in de buurt, Bloemen Raes Vilvoorde, Bloemenwinkel Grimbergen, Bloemenwinkel Machelen, Orchis Raes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Verborgen Tuin De Verborgen Tuin 553 meter Altijd mooie boeketten, zelfs voor een klein budget maakt Christine een mooie ruiker ...
Bloemen André Bloemen André 1 km Prima bloemen, laat open
Bloom and Blossom by Véronique Bloom and Blossom by Véronique 5 km Prachtig boeket besteld en laten leveren. Goeie communicatie.
Recensies
Het verkoopt verwelkte bloemen. Ik zou het nooit aanbevelen voor huwelijks- en verlovingsbloemen. We moesten op onze beste dag op zoek naar een andere bloemist, ook al hadden we van tevoren besteld. We vroegen niet om terugbetaling, we vroegen alleen om de bloemen te vervangen door verse bloemen, maar ze gooide het geld op de grond. Hun gedrag tegenover klanten is erg onbeleefd.
Ik zei dat de bloemen verwelkt waren en wachtten. Zij vertelde me dat zij al 40 jaar bloemist was en dat de bloemen in hun natuurlijke staat waren. Zij zei tegen mij, ik weet dat dit niet wordt gedaan in het land waar je vandaan komt. Ik kwam uit Nederland en zou deze bloem kopen voor mijn aprilceremonie. En ik begreep de relatie niet tussen het land waar ik vandaan kwam en het feit dat de bloem verdorde. Toen ik zei dat ik uit Nederland kom, zei zij dat je niet uit Nederland komt. Ik was racistisch en ik zei dit. Later, hoewel ik een terugbetaling eiste, gooide hij het geld op de grond. Ik kwam zeer ongeschoold en immoreel gedrag tegen.
Mooie zaak. Prachtige bloemen, planten en potten. Deskundig advies en goede service. En een groeiende zeldzaamheid in de stad Vilvoorde...ze praten er ook vlaams !
Prachtige winkel, vriendelijkheid en kwaliteit komen hier op de 1e plaats
Altijd zeer vriendelijk en een uitstekende service. De winkel is momenteel mooi verlicht ! Tot de volgende keer ;
Fantastische bloemenwinkel. De boeketten gaan meer dan een week mee. De bloemen gaan langzaam open en volgen elkaar op. Het is prachtig om te zien hoe een boeket transformeert. Echt vakwerk! Bedankt om zo een mooie cadeau's te maken.
Super vriendelijk prachtige boeketten en die bloemen houden goed kan je lang van genieten
Ze zijn hier super vriendelijk en helpen zonder aarzelen als je keuzestress hebt!
Best bloemenzaak van Vilvoorde ! Altijd verse en mooie snijbloemen! Plus hebben ook mooie decoratie. Ook leuk om mee samen te werken op trouw of communies Dikke 10op10!
Een prachtige winkel zeer origineel voor Vilvoorde en super vriendelijke personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid