facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orchestra La Louviere

Orchestra La Louviere
Adres: Rue de la grattine, 6, 7100 La Louvière
Telefoonnummer: 064262037
Stad: La Louvière
Route: Rue de la grattine, 6
Postcode: 7100


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Rue de la grattine 7100 La louvière
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tape à l'oeil Tape à l'oeil 140 meter De attentie om een ​​tas aan te bieden is erg leuk maar het zou des te fijner en vers...
Les p'tits Bonelli Les p'tits Bonelli 1 km Zeer vriendelijke winkel met een goede selectie kwaliteitskleding voor dames en kinde...
Boutique d'Elea Boutique d'Elea 2 km Heel vaak gesloten
BabyKid BabyKid 5 km Vertaald door Google we gingen naar een concurrerend merk om onderdelen voor een hoge...
Recensies
Groter dan die van Anderlues. Zoals beschreven in eerdere opmerkingen, bestaat de mogelijkheid om de lidmaatschapskaart te maken, maar alleen voor jou en je partner/echtgenoot op vertoon van een identiteitsbewijs. Geldig voor 1 jaar of 2 naar keuze en het is 30€ per jaar als ik het me goed herinner.
Zeer redelijke prijs, nog voordeliger met de kaart, je hebt 50%. Je vindt er kleding van gemiddelde kwaliteit en trendy. Enige nadeel, we moeten de cadeauverpakking van onze aankopen zelf inpakken..
Echt heel erg teleurgesteld over het personeel in deze winkel! Nee serieus, ik heb mijn geboortelijst gemaakt in La Louvière en ik had alleen maar problemen! En het ergste is dat je deze dames niet lastig mag vallen! We gaan gebruik maken van een proefaankoop!
Als u de klantenkaart niet heeft, zijn de prijzen overdreven. Verwacht geen "hallo" als je binnenkomt. Er zijn toiletten voor jong en oud. De winkel ligt behoorlijk vol met voorraden.
Wij zijn jonge ouders en willen onze mening delen. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Allereerst gefeliciteerd met de informatieavonden. Je ziet dat het personeel de producten kent. Nogmaals proficiat aan al het personeel want gisteren hebben we onze geboortelijst gemaakt en het personeel is zeer bekwaam en attent en geeft zeer goed advies. Bravo voor de orde van de winkel en een altijd lachend personeel. . .
Met de voordeelkaart krijg je 50% korting op alle kledingstukken en dat is mooi meegenomen. De aangeboden kleding is trendy en van goede kwaliteit. Het pluspunt: de speeltuin voor kinderen waar ouders kunnen winkelen terwijl de kinderen zich vermaken.
Prima als winkel. Geweldige keuzes voor mijn kinderen. Nog beter met de kaart die recht geeft op 50% korting op heel veel artikelen in de winkel.
Ik was teleurgesteld over de caissière omdat ze mijn aankoop niet echt wilde inpakken en ik kreeg ook geen tas! Anders voor de rest prima.
Super winkel, echt heel gezellig, we willen alles kopen, klein zwart puntje, geen klantenkaart zoals overal, ik persoonlijk hou niet echt van abonnementen dus geen kaart
Zeer aantrekkelijke prijzen als je de kaart hebt. Kleding van zeer goede kwaliteit. Grote keuze. Beschikt over een speelruimte voor kinderen om zich te vermaken tijdens het winkelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid