facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orchestra

Orchestra
"À la recherche d'un magasin pour bébé & enfant ? Nous sommes impatients de vous retrouver au sein de notre point de vente situé à Zaventem. Toute notre équipe se tient à votre disposition pour vous aider et vous guider tout au long de votre visite. Nous vous invitons à découvrir une large gamme de produits et d'équipements bébé & enfant. À bientôt chez ORCHESTRA !"
Adres: Weiveldlaan 35 , Zaventem 1930, BE
Telefoonnummer: 02 725 20 13
Stad: Zaventem
Route: Weiveldlaan 35
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: orchestra winkels, orchestra oostende, orchestra schoten, orchestra zaventem, orchestra kinderkleding, orchestra genk, orchestra geboortelijst, orchestra kortrijk
Recensies
Wat een mooie en grote winkel alles netjes onderverdeeld per leeftijd en per afdeling. Je vindt er alles van baby spullen tot kinderkleding van alle leeftijden Niet te duur en je krijgt korting wanneer je een klantenkaart hebt. Vriendelijk personeel. Kinderkamers heel leuk ogesteld zodat je ideeen opdoet.
Koop hier geen grotere of duurdere aankopen! Dienst na verkoop is ondermaats! Je wordt niet verder geholpen, van de muur naar de kast, en Nederlands kennen ze geen één van allemaal... GEEN AANRADER!
Mijn vriendin en ik hebben al veel gekocht in deze winkel. De meter van ons dochter, die in het buitenland woont, wou graag een aantal spulletjes in totaal meerden 500€ kopen via orchestra.be webshop, waaronder een babyzen yoyo spullen. Deze zijn echter niet beschikbaar op de website. In de winkel vraag ik aan de verkoopster dan ook of ze dit rechtstreeks kan bestellen, telefonisch of via een andere manier. Hierop kregen we als dat we geen lijst hadden en dat het enkel mogelijk is dit in de winkel zelf te kopen. Daarenboven stelde ze dat babyzen yoyo spullen van slechte kwaliteit zijn en dat we zomaar ergens anders moeten kopen. Waarop ik samenvattend zei: dus u wilt niet dat we hier kopen? Waarop de verkoopster volmondig oui zei. Ik begrijp dat je een slechte dag, maar afreageren op een klant is not done. Heb me de hele dag afgevraagd wat de beweegreden was van deze verkoopster.
Een mini drone-bal gekocht en blijkt dat het niet kan vliegen, alleen rollen. Het mag niet retour of ingeruild worden omdat het speelgoed niet stuk is. Niet aangeraden als je speelgoed wilt kopen/inruilen.
Veel keuze, veel personeel voor uitleg - maar ik vind dit een verschrikkelijke winkel. alles gericht op commercie en zo een chaotische opstelling van producten, na een uur ben je totaal overprikkeld en de kluts kwijt. Veel liever een kleine zelfstandige met rustige begeleiding ipv piranha's die je alles willen aansmeren
Ruime keuze dat wel, maar bestellingen verzorgen en de klant op de hoogte houden is blijkbaar zeer moeilijk! Ook telefonisch contact opnemen met de winkel in Zaventem is een ramp! Nooit een medewerker beschikbaar minstens15x gebeld over 3 dagen, verschillende boodschappen ingesproken, nog steeds geen reactie. Blij dat we hier onze geboortelijst niet gelegd hebben!
Slechte klantenservice niet te geloven. Bijna niemand dat Nederlandstalig in de winkel van personeel rondloopt. Als je aan iemand iets vraagt kunnen ze je niet helpen of weten ze het niet. Vroeger in Baby 2000 lag alles klaar als je een geboortelijst had liggen. Nu duwen ze de lijst in je handen en mag je alles zelf gaan zoeken, gelijk een naald in een hooiberg. Niks terug te vinden natuurlijk en de helft is er niet in de winkel. Sommige artikelen zijn pas terug in de winkel in juni.Hebben getwijfeld om naar de kinderplaneet in Tremelo te gaan en hebben echt spijt dat we niet naar daar zijn gegaan. Een echte afrader om naar Orchestra in Zaventem te gaan. Zo een dikke ramp die winkel.
Geen enkele verkoper spreekt deftig nederlands terwijl Zaventem nog altijd in Vlaanderen ligt. Een probleem met een babyfoon willen uitleggen maar ze verstonden er niks van... nooit gaan we onze geboortelijst nog in deze winkel leggen. Alleen maar last gehad...
Personeel is onbeleefd! Koop geen babywagentje Van het merk Chicco zeker! U willen helpen 0/10! Controleer zeker de wielen! Heb al meer dan 3 keer probleem gehad!
Zeer grote Orchesta, zowel voor geboortelijst, maar ook kledij, speelgoed... Je kan er ook iets drinken en de kindjes kunnen er spelen in een speelhoek terwijl je rondkijkt. Nadeel is dat je jaarlijks lidgeld moet betalen om van de goedkopere prijzen te kunnen genieten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid