facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oralis Real Estate

Oralis Real Estate
"Notre agence immobilière vous accompagne dans la réalisation de tous vos projets immobiliers.Vous désirez vendre un bien ou le mettre en location ?Vous voulez acheter ou louer un bien ?Notre équipe de professionnels est à votre écoute pour répondre à toutes vos questions : tendances du marché, prix, éléments juridiques, ..."
Adres: Rue Defacqz 40 Defacqzstraat 40 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 533 40 40
Stad: Ixelles
Route: Rue Defacqz 40
Huisnummer: Defacqzstraat 40
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Brussels Real estate, You Real Estate Bruxelles, Christie's real Estate België, Latour et Petit, Immo Le Lion, Les Viviers immo, ERA Châtelain, Latour et Petit vente
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Contact Immo, Contact Immo, 89 meter
GC Immo GC Immo 92 meter
Aragon Prestige Aragon Prestige 185 meter
Bk Group Bk Group 241 meter Een onovertroffen professionaliteit en een belangrijke ondersteuning bij alle stappen...
Immo Clairière Immo Clairière 281 meter We hebben verschillende keren de kans gehad om met Immo Clairière samen te werken en ...
Latour & Petit Latour & Petit 317 meter
Belgium Sotheby's Belgium Sotheby's 326 meter
B 2 B B 2 B 337 meter
Design-Immo Design-Immo 340 meter "ACHAT - VENTE - LOCATION - RÉNOVATION"
ERA Châtelain ERA Châtelain 384 meter Garage verhuurd met Jason duurde wat langer maar hij bleel geduldig en hield me zeer ...
Arcotrade Arcotrade 450 meter
Vendez Gagnant Vendez Gagnant 463 meter
Mikmax Mikmax 498 meter
Century 21 Century 21 577 meter
B Sirius B Sirius 600 meter
Trior Bruxelles Trior Bruxelles 603 meter Team aan de top, attent op zijn klanten en heel erg professioneel. Hun kennis van de ...
Recensies
Bruno is de beste agent geweest die we hebben ontmoet tijdens onze zoektocht naar een flat. Uiterst efficiënt professioneel en gewoon heel vriendelijk. We hadden een geweldige indruk van het hele bureau en zouden het iedereen aanbevelen.
Onuitstaanbaar moeizame communicatie met de makelaar mevrouw Haas, die een boeking voor bezichtiging en appartement vergat, met een complete chaos tot gevolg. De agent gaf me toen een promesee-document dat iemand met juridische basiskennis nooit zou ondertekenen, waarop ze op geen enkele manier meedeelde dat de flat die we samen zagen al bezet was. Eerlijk gezegd, het enige dat me doet geloven dat dit bureau geen oplichterij is, is het feit dat ze niet in staat zijn om op e-mails te reageren.
Na 4 mails en 3 belpogingen hebben we eindelijk een jonge vrouw aan de lijn. Het was toen nodig om 4 berichten te sturen en opeenvolgende herinneringen te maken voor een bezoek dat op het laatste moment werd geannuleerd. Geen professionaliteit en geen commercieel gevoel, om te vluchten.
We bevelen dit bureau met gesloten ogen aan, een grote dank aan Bruno die naar ons heeft geluisterd en dit avontuur met ernst en vertrouwen heeft gevolgd.
Dank aan mijn makelaar, Clara Haas, voor haar efficiëntie en vriendelijkheid. Ik raad dit bureau ten zeerste aan!
Ik vind uw opmerking mijnheer erg hard tegen Clara. Ik werk al vele jaren met haar samen, ik vertrouw haar volledig, de opdrachten worden zeer goed opgevolgd, ik kan op elk moment op haar rekenen, alles wordt snel geregeld en ze ontvangt de kandidaten met vriendelijkheid en professionaliteit. Ik zou voor niets ter wereld willen veranderen.
Goed vastgoedaanbod en reactieve service ook in het weekend vooral Clara Haas. Aan te bevelen voor appartementen en huizen in en rond Elsene.
Dit bureau biedt geen goede service - ze hebben hoge prijzen en ondersteunen klanten niet zoals zou moeten. Een ander aspect is dat ze me blijven spammen en mailen, zelfs nadat ik hun nieuwsbrief meerdere keren heb uitgeschreven! Ik heb ze verschillende keren verteld dat ik niet geïnteresseerd ben en ze negeerden het gewoon en bleven me spammen. Hun werk heeft een dubieuze smaak - zoek dus beter naar een betaalbaar bureau met betere service.
Ik zou u adviseren om dit bureau te vermijden om de volgende redenen: De agent die ik kreeg Clara was eerst behulpzaam, maar dit ging snel achteruit. Ik heb de agent talloze contacten gegeven voor follow-up en kreeg van meerdere mensen de bevestiging dat ze nooit contact met hen opnam en dat het niet gemakkelijk was om lid te worden / contact met haar op te nemen. Na 2 maanden was het appartement nog steeds niet verhuurd en vroeg ze me om de prijs te verlagen, terwijl ik het zelf via persoonlijke contacten binnen een paar weken wist te verhuren. Bovendien, toen ik haar vroeg om de foto's die ze van mijn appartement had gemaakt met mij te delen, weigerde ze eerst en negeerde ze vervolgens mijn berichten. Ik zou aanraden om dit bureau, hun gebrek aan professionaliteit, gebrek aan follow-up en gebrek aan klantenservice te vermijden.
Super service, formidabele efficiëntie! Erg tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid