facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ORA Liften NV

ORA Liften NV

Info

Onderhoud, Depannage 24U/24U, Herstellingen, Personen liften, Huisliften, domuslift.

Geschiedenis

Onderhoud, modernisatie en plaatsing van liften.
Depannage via onderhoudscontracten 24/24

Adres: Koornbloemstraat 148, 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3232184573
Stad: Wilrijk
Route: Koornbloemstraat 148
Postcode: 2610


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: liften hugo de jongh nv, liften oost vlaanderen, lift plaatsen, lcb liften, liften limburg, liften zonder liftput, kleine lift, huishoud lift
Recensies
Geen verwijt naar de service van jullie diensten, die was piekfijn in orde !! Maar misschien eens nadenken over de samenwerking met het callcenter waar jullie mee werken. Dd. 7 januari rond 22u30 zat mijn partner vast in een lift in centrum Wilrijk. De dame die hij, bij het melden van dit probleem aan de lijn kreeg, vroeg "of het probleem nu moest opgelost worden of hij kon wachten tot morgenvroeg". Een bijzonder ondoordachte en pijnlijke opmerking van deze juffrouw !!!
Bieden altijd een goede service en zoeken mee naar de best mogelijke oplossingen voor een bepaald probleemen.
Snelle service, echter niet al te beste communicatie
Zeer tevreden van onze overstap naar Ora Liften. Inmiddels zijn we met de hele blok al een paar jaar klant. Met de vorige onderhoudsfirma liep de communicatie niet al te best & waren we ook niet 100% tevreden over het geleverde onderhoud. Niet zo bij Ora Liften. De communicatie loopt vlotter dan ooit tevoren, ze houden zich netjes aan de afspraken & ook het onderhoud zit meer dan goed. Bij eventuele problemen, staan ze er meteen. Een bedrijf waar je op kan rekenen en dat aan een correcte prijs.
We hebben voor ons appartementsgebouw gekozen voor een renovatie bij ORA liften. Deze werken zijn gedaan en het resultaat is heel goed. Er zijn een paar details die beter konden, maar al bij al is het heel goed gegaan. De 3 techniekers die de werken hebben uitgevoerd, doen hun job duidelijk heel graag en gaven alle bewoners antwoorden op hun vragen. Merci voor de toffe samenwerking!! De bewoners zijn heel enthousiast.
Service 0,00 directie arrogant onderdelen termijn van 7 weken. Als je niet reageert neem je de trap.
Zoals zovelen moest ons "Jaspar"-liftje aangepast worden aan de nieuwe wettelijke normen.Zo zijn we bij Ora liften beland. Het resultaat mag er wezen. De retro ziel werd zeer goed bewaard. Iedereen staat in bewondering voor het mooie resultaat.Ook voor het onderhoud zijn we 100% tevreden over Ora.
Professionele dienstverlening zowel telefonisch als technische bijstand van technieker.
Na heel wat gesukkel met andere liftherstellers bij ORA liften terechtgekomen. Wij zijn zeer tevreden over de service!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar ORA Liften NV met het openbaar vervoer


Wilrijk Valaardreef 180 meter
141
Wilrijk Valaardreef 200 meter
141
Wilrijk Koornbloemstraat 210 meter
22
Wilrijk Koornbloemstraat 220 meter
22
Wilrijk Valaardreef 270 meter
22

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid