facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Or Espresso Bar

Or Espresso Bar
Adres: Rue Auguste Orts 9 Auguste Ortsstraat 9 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 511 74 00
Stad: Brussel
Route: Rue Auguste Orts 9
Huisnummer: Auguste Ortsstraat 9
Postcode: 1000

Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: or espresso bar gent, or coffee gent menu, or espresso bar brussel, or coffee bar brussel, or gent openingsuren, or gent verhuisd, or coffee bar gent, d'or gent
Recensies
De laatste 10 jaren mijn favoriete koffiebar, maar laat het de laatste tijden behoorlijk afweten. Te weinig personeel voor de drukte die er op vele momenten is, zoals in het weekend waardoor mensen het voor bekeken houden. Ik ook. Er is een vrij nieuwe koffiebar wat verderop die ook hele lekkere koffie serveert ! Dus allen daarheen !
Na jaren nog eens binnengesprongen bij OR, of wat nu Ana Attento heet. 20min voor sluitingstijd kregen we te horen dat we geen kopjes en bordjes meer kregen want het was te laat. De taartjes kregen we onmiddellijk op wegwerpbordjes, de vorkjes waren geen wegwerp. De koffie en chocolademelk kwamen veel later in wegwerpbekers. Geen lepeltje, dus de chocolademelk bleef chocoladebrij en warme melk te mengen met je vingers. Wij vertrokken voor sluitingstijd en komen niet meer terug. Het duurzame gedachtengoed lijkt weg.
Warme chocolademelk was zo koud dat de chocolade niet smolt. Het was er ook inmens druk. Er zat heel veel volk op hun laptop bezig dat al lang klaar was met hun koffie, maar ervoor zorgden dat er geen zitplaatsen meer vrij waren.Eten: 1/5
Heel lekkere koffie. Altijd zeer drukke plaats, maar meestal is er boven nog wel een plaatsje.
De beste espresso die ik ooit geproefd heb komt van hier. Dankzij een cupping-sessie proeven in hun branderij heb ik ook wat inzicht over hoe het achter de schermen loopt bij OR Coffee. Dat geeft vertrouwen. Het plaatsje heeft ook een leuke en hippe ongedwongen stijl. 't Is kortom genieten.
Hier eens binnengesprongen om koffiebonen te kopen voor mijn espressomachine. Handig dat er op alle verpakkingen een branddatum wordt vermeld, zo ben je zeker dat je ultraverse bonen in huis neemt. je hebt keuze uit een aantal blends en single origins. Resultaat: heerlijke verse koffie gezet met deze OR espressobonen met een royaal cremalaagje. Je betaalt hier uiteraard geen supermarktprijsje, maar dat verwacht je ook niet met zulke verse kwaliteitsbonen.
Een alleraardigste koffiebar met heerlijke koffie van specifieke origine en hulpvaardig Nederlandstalig personeel. Ik kan dit café niet alleen vanwege hun koffie, maar ook vanwege de goede werkplekken en een dito leestafel met internationaal leeswerk aanraden.
Gezellige koffieshop!
Heerlijke koffie, bediening eerder zo zo en is vooral sympa tegen hun vast en hip cliënteel. Lange tafel boven ideaal om aan te werken/vergaderen.
Capuccino was lekker, maar filter koffie was niet te drinken. Filterkoffie was veelste slap en het was niet goed gefilterd.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Or Espresso Bar.

Brussel cafés

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Auguste Orts 9 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Or Espresso Bar adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Or Espresso Bar. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Or Espresso Bar delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Coq Le Coq 38 meter
Sara's Id Sara's Id 88 meter
Archipel Archipel 101 meter
Les Brasseurs Les Brasseurs 102 meter
Zebra Bar Zebra Bar 109 meter
Khane el-Khalili Khane el-Khalili 139 meter
Sint-Gorikshallen Sint-Gorikshallen 155 meter
AB Café & Resto AB Café & Resto 168 meter
Pardus Pardus 172 meter
Cafe Inn Cafe Inn 183 meter
Boom Boom 187 meter
Drug Opera Drug Opera 238 meter
Delerium Village Delerium Village 243 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid