facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OPZC Rekem

OPZC Rekem

Info

OPZC Rekem biedt interdisciplinaire antwoorden op individuele zorgbehoeften

Adres: Daalbroekstraat 106, 3621 Rekem, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089 22 22 22
Stad: Rekem
Route: Daalbroekstraat 106
Postcode: 3621



op zoek naar gerelateerd: OPZC Rekem Forensische, OPZC Rekem stage, OPZC Rekem psychiaters, OPZC Rekem opname, OPZC Rekem bezoekuren, OPZC Rekem dagtherapie, OPZC Rekem Onthaal, OPZC Rekem Rehabilitatie
Recensies
Onderwerpen u met 4 personen in een kruisverhoor van bijna een uur voor een niet-standaard jobomschrijving waarbij ze verwachten dat ge alle oplossingen al hebt voor problemen die ze al jaren zelf niet aangepakt hebben in hun archaïsche werking. Daarnaast een kwartier moeten wachten in een lege gang na starttijd vooraleer ik de eerste examinator zag aankomen die gewoon binnenging zonder meer. Vervolgens nog eens 20 minuten moeten wachten eer ik zelf binnenmocht. Week gestudeerd voor een examen waar ik zelfs niet eens aan mocht deelnemen. Was eerst voor het gesprek gepland, maar blijkbaar had maar ene ndere persoon kennis van het examen terwijl er wel 4 verhoorders waren. Normaal geef ik geen slechte reviews na een sollicitatie, maar hier had ik een wrang gevoel achteraf. Blij dat ik niet aangenomen werd in dit bedrijf dat hun potentiële werknemers zo slecht behandeld. Bij andere bedrijven had ik soms ook meerdere interviewers maar dat voelde veel gemoedelijker aan en daar liet men niet de sollicitant een half uur aan zijn lot over in een verlaten gang zonder connectie te maken.
Ik was gisteren daar om eten bezorgen was iemand bij receptie werkt eet en spreek met telefoon. Hij kijkt niet eens naar mee of kan mee helpen. Hij was erg onvriendelijk.waarom iemand bij receptie werk wat hem fonctie. Niet als iemand bij receptie hem helpen. Ik zie tegen die man dat hij moet een opleiding volgen maar hij had geen plan mijn advies volgen
Van alle andere plaatsen waar iemand die ik ken is opgenomen, is deze persoon hier beter begeleid geweest. Het keek niet enkel naar verslaving, maar ook naar de oorzaak. Een stabiele omgeving en open plaats voor hulp.
Ben er in het verleden 2x opgenomen geweest. Voor mij een enorme hulp in mijn herstel geweest. Natuurlijk mag je niet verwachten dat het een 5sterren hotel is. Het is en blijft een ziekenhuis. Kan er eigenlijk niet veel verkeerd over vertellen.
Als ik kon zou ik geen ster geven. Het is een triestige situatie. Ondanks dat iemand wat bij ons inwoont meerderjarig er gedwongen opgenomen is toegang heeft gegeven aan de bgl om ons van alles op de hoogte te brengen, krijgen we vaker geen informatie dan wel. Persoon in kwestie is ook na een 1ste keer, een 2e keer kunnen weglopen in een gesloten afdeling, door de onoplettendheid van de begeleiding. Ik persoonlijk zou dat na de eerste keer al zeker beter in de gaten houden. Personeel begeleiders doen vaak enorm arrogant, en wanneer we ze met de neus op de feiten drukken worden ze zelfs boos. Ook worden we niet geholpen om de persoon in kwestie te laten overplaatsen naar een plaats waar hij de juiste hulp krijgt wat zelfs volgens iemand van de bgl wat wel oké is naar ons toe, een betere plaats zou zijn voor hem dan OPZC en waar we geen weken moeten wachten op een gezinsgesprek of een gesprek met de dokter of psychiater, ons gewoon opweg helpen en zeggen hoe we het zouden moeten aanpakken zou al genoeg zijn, maar ook dat is teveel gevraagd aan de meeste!!!! Ook moeten ze telkens opnieuw vragen aan mekaar als ze wel informatie mogen geven terwijl de persoon in kwestie dat meermaals duidelijk heeft gezegd. Zo is ook duidelijk geworden dat de communicatie in de gesloten crisis afdeling alles behalve optimaal is, wat in onze ogen wel heel erg nodig is mits er hier mensen worden opgenomen met ernstige trauma’s en problematiek. Hopelijk kunnen we snel wél de juiste hulp krijgen, op een plaats waar ook wij geholpen worden, mits dit ook enorm op ons weegt en het ook enorm heftig is.
Slechte ervaring gehad met ziekenhuis mag ook gezegd worden als ik 0 op 5 kon geven had ik het zeker gedaan vooral 1 begeleider van Rehab afdeling noemt Stijn laat aub geen een van u familie lid hem daar begeleiden is een onbeschoft vent die leugens over familie verteld u persoonlijk en familie uitmaakt en patiënt dwingen van dingen die zelf ni wilt doen dan vraag ik mij af hoe kun je zo onprofessionele arrogant ventje aannemen als begeleider ik denk dat hij zijn functie ni begrijpt dat hem beter in fabriek thuis hoort 8 uren kloppen en na huis zonder te moeien in mensen hun privé!!!! Want in OPZC hoort hij zeker ni thuis!!!!
De instelling en het personeel zijn erg gemotiveerd, maar je zit er soms uren te niksen omdat er weer niemand is om een sessie te geven , dat is jammer.
. Ik ben in 2012 geïnterneerd, en nu zit ik hier te wachten wat de volgende stap gaat zijn voor mij. Ik zit op te wachten op mijn uitlevering naar Nederland, maar Het zou ook kunnen dat ik hier nog verblijft tot 2020!
heeft mij super op weg gezet de verpleging als zorg personnel zijn super goed ik had alle hoop op gegeven tot zij mij het licht terug gave
Je bent er niet meer en niet minder dan een nummer. Ze geven helemaal niks om je mentale gezondheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid