facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opvangcentrum Kieldrecht - VOC Kieldrecht - Vogelopvangcentrum Waasland

Opvangcentrum Kieldrecht - VOC Kieldrecht - Vogelopvangcentrum Waasland

Info

Het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren in Kieldrecht is professioneel actief voor opvang, revalidatie en verzorging van wilde vogels en dieren.

Adres: Kreek, 52, 9130 Kieldrecht, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 472 36.51.03
Stad: Kieldrecht
Route: Kreek, 52
Postcode: 9130


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
4voeters in nood vzw 4voeters in nood vzw 540 meter Leuke mensen met verstand van zaken en hart voor dieren.
Woonzorgcentrum Heilige Familie Woonzorgcentrum Heilige Familie 684 meter Modern rusthuis met kamers, kortverblijf en serviceflats.
Gezinsbond Kieldrecht Gezinsbond Kieldrecht 52 km is er voor alle gezinnen, in al hun verscheidenheid.....
Recensies
Prachtig initatief in Kieldrecht. Opvang van wilde vogels en ook een beperkt aantal pluimvee als ook zorgen voor knaagdieren egels, ... Mooi onderhouden door vele vrijwilige handen. Sponseren van een voliere is een mogelijkheid om de kosten te helpen dekken. Bakjes staan klaar om gevonden vogels te deponeren voor verdere verzorging. Regelmatig worden er ook verzorgde vogels vrijgelaten op verschillende plekken in de streek. Gelegen vlakbij de mooie kreek De Groote Geul.
Een hele aardige vrouw die ons gelijk hielp met een jong steenuiltje wat we gevonden hadden in de woonwijk.
Geweldig wat deze vriendelijke vrouw daar doet
We hadden een tortelduif gevonden die verzwakt was en daar in een hokje gaan steken. Nu vliegt ze terug
Heel vriendelijke mensen van de vogelopvang. Ik kreeg zelfs, op mijn vraag, een rondleiding met uitleg bij hun vogels.
Ik ben hier op een zaterdag avond 21h00 een steenuil gaan brengen die tegen ons raam was gevlogen. Deze mevrouw heeft haar meteen over het dier ontfermd en met veel liefde opgevangen. Fijn dat er nog mensen zijn met het hart op de juiste plaats.
Goede ontvangst. Blij dat deze organisatie bestaat.
We hadden een aangereden duifje met gebroken vleugel gevonden op de weg en toen hebben we gebeld naar VOC Kieldrecht en mochten haar direct brengen , ik geloof er in dat deze zeer vriendelijke mevrouw er goed voor gaat zorgen. Dankjewel voor de goede zorgen , een dierenvriend
Zeer vriendelijk telefonisch onthaal. Ik ben ervan overtuigd dat de vondeling hier in bekwame en zorgzame handen is! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid