facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opvang De Pamperhoeve in Kortemark

Opvang De Pamperhoeve in Kortemark

Info

Wij zijn een gezellige opvang voor kindjes van 0 tot 3 jaar, kinderbegeleidsters Kelly en Melissa zullen met veel liefde voor jullie kleine spruit zorgen.

Geschiedenis

Wij werken met kindjes van 0 tot 3 jaar, ook het eerste kleuterklasje meegerekend, wij zijn een flexibele opvang, wat wil zeggen dat we open zijn van 6u tot 18u30 indien nodig, we willen het kind, kind laten zijn, dat is één van de belangrijkste dingen.Dit alles vindt plaats in een huiselijke sfeer met aandacht voor veiligheid, gezonde voeding en veel en leuk spelmateriaal zowel voor binnen en voor buiten, zodat het kind hem goed kan ontwikkelen en zich vooral thuis voelt bij ons, wij staan ook altijd open voor al jullie vragen en zullen er altijd alles aan doen om jullie te helpen waar het kan, hopelijk tot snel en als jullie vragen hebben, neem dan gerust contact op.



"Vind je het spannend om live te gaan? Twijfel je vaak over welke foto er nu goed is? Krijg je al angstzweet als je denkt aan een webinar geven? Dan help ik je graag om te leren vol zelfvertrouwen zichtbaar te zijn, daarin gaan we samen op zoek naar wie jij echt bent, zodat je heel simpel zonder nadenken gewoon vanuit je buikgevoel kunt posten, live gaan waardoor je op een heel makkelijke manier klanten aantrekt. Wil je even een gratis gesprekje? Stuur me dan zeker een berichtje en je krijgt alvast 3 handige tips mee. Liefs Kelly."
Adres: ieperstraat 30, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: 0494197433
Stad: Kortemark
Route: ieperstraat 30
Postcode: 8610


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 18:00
Dinsdag: 06:00 - 18:00
Woensdag: 06:00 - 18:00
Donderdag: 06:00 - 18:00
Vrijdag: 06:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kinderopvang Kortemark
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid