facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optique du Pont

Optique du Pont

Info

Optique du Pont, votre opticien conseils à Wavre. Optique du Pont vous accompagne dans votre vie quotidienne depuis plus de 75 ans.
Venez-nous rendre visite ou consultez notre site web : http://www.optiquedupont.be

Geschiedenis

Depuis + de 75 ans, l’Optique du Pont est situé en plein cœur de la ville de Wavre.
Nous sommes à votre service pour le choix de vos montures, ou de vos lentilles de contact.
Notre savoir faire, notre professionnalisme et notre expérience sont la garantie d’un service personnalisé.

Heures d'ouverture :

Du mardi au samedi, de 9h30 à 13h00 et de 14h00 à 18h30



"L’Optique du Pont est situé en plein cœur de Wavre depuis plus de 75 ans, en tant qu’opticien indépendant.Votre vue est notre priorité. Nous vous conseillons au mieux pour un équipement optique de qualité qui répondra à tous vos besoins et attentes.Notre magasin est reconnu comme « Centre Varilux » par Essilor et Zeiss. Nous suivons régulièrement des formations afin de vous donner un équipement optique à la point de la technologie. Vous pourrez bénéficier dans notre mais d’une garantie 3 ans sur vos verres progressifs."
Adres:
Telefoonnummer: +32 (10)/22.22.48
Stad: Wavre



op zoek naar gerelateerd: Lunettes Lafont femme, Lunettes de lecture
Recensies
NIEUWE BROKEN RIVER WOODS BRIL en GEEN GARANTIE: Ik was er zeker van dat deze lens erg bekend was in Waver en daarom was ik daar om mijn bril te kopen. De dame verwelkomde me vriendelijk op de dag dat ik daar was om mijn bril te kopen. Helaas moest ik terugkomen om uit te leggen dat mijn bril kapot was en dat een opticien me al had uitgelegd dat de bril een fabricageprobleem had maar de dame, deze keer minder aardig, vertelde me dat ze geen antwoord kon geven op de garantie van deze NIEUWE GLAZEN die ik in ZIJN WINKEL had gekocht. Ze is van me afgekomen door haar 'collega' verantwoordelijk te maken zoals ze de andere opticien noemde die me de informatie en het nieuws gaf dat ze kapot waren en geen oplossing voor het probleem dat uiteindelijk een probleem voor mij werd. Dus ik raad het niet aan om optisch te zijn.
Echte professionaliteit! Het onthaal, de service, het advies zonder de dienst na verkoop te vergeten
Zeer mooie lijsten .... onberispelijke service ... raad ik aan.
uitstekende dienst na verkoop. Dankjewel
Geweldige klantenservice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid