facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optimize Kinesitherapie en Revalidatie

Optimize Kinesitherapie en Revalidatie

Info

Optimize, praktijk voor kinesitherapie en revalidatie te Opwijk. U kunt bij ons ook terecht voor manuele therapie, lymfedrainage en blessurepreventie.

Geschiedenis

Praktijk voor kinesitherapie en revalidatie. U kunt verder ook bij ons terecht voor manuele therapie, manuele lymfedrainage, sportkinesitherapie, blessurepreventie, training,..



"Experten in sportkinesitherapie en revalidatie, manuele therapie en dry needling."
Adres: Karenveldstraat 69, 1745 Opwijk
Telefoonnummer: 0498668667
Stad: Opwijk
Route: Karenveldstraat 69
Postcode: 1745



op zoek naar gerelateerd: Amber tops kinesist, Kiné Jens, Kinecentrum, Hadwin De Donder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medisch Centrum Opwijk Medisch Centrum Opwijk 791 meter Het Medisch Centrum Opwijk MCO is een multidisciplinaire zorgpraktijk (acute en chron...
Recensies
Na een lange geschiedenis van loopblessures was ik zeer blij Lander te ontmoeten die het probleem van begin af aan serieus nam en bijna direct de oorzaak van het probleem identificeerde, wat ik bij voorgaande kinesitherapie-ervaringen miste. Waar die vooral lokaal gingen kijken heb je kniepijn? dan doen we iets aan de knie, nam Lander een meer globale kijk op het geheel hoe komt die pijn in de knie daar in de eerste plaats en wat kunnen we doen om dat te verhelpen?. Met een loopanalyse was al snel duidelijk wat mogelijks de oorzaak van mijn voorgaande aaneenschakeling van blessures zou kunnen zijn, en dat bleek ook effectief het geval. De verandering van mijn loophouding zorgde bijna meteen voor een positieve verandering bij alle gebruikelijke kwaaltjes. Lander's passie voor zijn vak en bijhorend professionalisme is niet alleen merkbaar in de aandacht die hij het probleem schenkt, maar ook in de resultaten.
Lander en Fien zijn gewoon TOP.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid