facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Van Renterghem

Optiek Van Renterghem

Info

Optiek Van Renterghem
Wenduine - Ruiselede

Geschiedenis

Het is heel belangrijk dat u van brillenglazen geniet die bij u passen. Daarom krijgt u bij Optiek Van Renterghem een uitgebreid oogonderzoek, professioneel advies en een persoonlijke begeleiding. Zo bent u zeker van de kwaliteit en de aangepaste sterkte, alles perfect op uw maat.
Bent u op zoek naar een optische bril, zonnebril, contactlenzen, sportbril, kinderbril, verrekijker, barometer, loep of hoorapparaten? Bij Optiek Van Renterghem te Wenduine en Ruiselede vindt u het allemaal!

Adres: Kerkstraat 6, 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050 41 20 19 en 051 689138
Stad: Wenduine
Route: Kerkstraat 6
Postcode: 8420



op zoek naar gerelateerd: Optiek Van Renterghem Aalter, Optiek Aalter
Recensies
Super service en heel goede kwaliteit.
Geert en zijn team zijn vakmensen die topservice leveren. Ze hebben een ruim aanbod van kwaliteitsvolle brillen en dringen niet aan. Ze nemen de nodige tijd om degelijk advies te geven en het meten van de brilsterkte verloopt zeer professioneel, hetgeen ik persoonlijk ook heel belangrijk vind. Ik ben inmiddels vaste klant en omdat ik niet in de buurt woon puzzel ik speciaal met mijn agenda om toch maar bij hen te kunnen langsgaan wanneer dat nodig is.
Ik zie perfect met mijn nieuwe lenzen waarvoor dank!
Super service! Vertaald door Google Superservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid