facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Van Ommeslaeghe

Optiek Van Ommeslaeghe

Geschiedenis

Als jong en dynamisch team opticiens heten we u graag welkom.

Onze hedendaagse optiekzaak staat in Oudenaarde al meer dan 50 jaar gekend omwille van haar uitstekend vakmanschap en goede service.

U kan bij ons terecht voor unieke brillen en optische instrumenten van hoogstaande kwaliteit.

Daarnaast beschikken we eveneens over een afzonderlijke contactlensafdeling, waar we samen met u de meest geschikte contactlenzen uitkiezen.

Ons streefdoel: door de nodige aandacht en tijd voor u te nemen, streven wij naar de ultieme klanttevredenheid ! Kom gerust langs en wij verwelkomen u graag met een heerlijk kopje verse koffie ...

Jan, Ilse, Ellen, Gunther, Hilde, Isabelle, Sharon en Grégoire



"Onze klanten een WOOW-beleving bezorgen, dat is ons ultieme doel!Een hartelijke ontvangst, samen de ideale bril uitzoeken, eerlijk advies, professioneleoogtesten en contactlensaanpassingen, de glazen met de hoogste precisie inslijpen inons eigen atelier en een uitmuntende dienst na verkoop. Team Optiek Van Ommeslaeghe staat steeds met een brede glimlach voor u klaar.Van harte welkom in onze vernieuwde zaak! Tot kijks."
Adres: Nederstraat 20, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 055 31 18 01
Stad: Oudenaarde
Route: Nederstraat 20
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Focus Optiek Gavere facebook, Focus Optiek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek Van De Velde Optiek Van De Velde 53 meter Heel mooie collectie en supervriendelijke dames ! Prijs kwaliteit. Een topzaak !
Optiek Bril&Imago Fashion Optiek Bril&Imago Fashion 1 km Super vriendelijk, meer dan correcte service. Ruime keuze, zeer schappelijk van prijs...
Recensies
Enkele jaren geleden kocht ik hier een prachtige bril waaraan ik al veel plezier heb beleefd. De positie van de bril werd dan ook perfect aan mijn nogal 'scheve' gezicht aangepast. Een weekje geleden was ik verstrooid, zag bij vrienden thuis een nieuw geplaatste glazen deur over het hoofd en bonkte er vol tegenaan. De titanium brilmontuur was erg verplooid, de bril had dan ook het zwaarste van de klap opgevangen. Een minder kwalitatieve bril zou doormidden zijn gebroken. Mijn bril overleefde de botsing, maar ik vreesde toch dat hij moeilijk opnieuw perfect uit te rechten zou zijn. Met de glimlach spande Jan zich hiervoor in en het resultaat is opnieuw onberispelijk, volledig als nieuw. Een zeer mooi staaltje vakmanschap, en service van het hoogste niveau. Het streven naar perfectie en de beroepstrots van het team van Van Ommeslaeghe zie je in de samenleving nog zelden.
Aan iedereen heb ik het al gezegd! Als je een bril nodig hebt, ga naar optiek Van Ommeslaeghe. Ontvangst, service, begeleiding,... aan ieder detail wordt zoveel aandacht gegeven en steeds met dezelfde vriendelijkheid en met geduld. En Jan, je hebt een WooW binnen gehaald!
Uitstekende service! Die mannen weten waar ze mee bezig zijn en kennen hun vak. Perfect! Tot snel!
Super goede service en zeer professioneel. Ik heb een hoge sterkte waardoor het zeker niet gemakkelijk is om mij een goede bril te maken, Jan heeft zoveel geduld en blijft zoeken naar een oplossing daarvoor kom ik steeds speciaal terug naar deze optiekzaak omdat men hier vakkundig te werk gaat.
Super service !! Zeer knappe brillenwinkel - uitstekende ontvangst, een unieke ervaring. Was op zoek voor mezelf naar een eerste bril, super ontvangst in de shop, oogmeting laten doen, hun toestellen zijn een van de meest gesofisticeerde - geen minuut was teveel, uiterst perfecte meeting op een vernuftig toestel die een oogmeting doet tot in de details. Nadien vervolgde de aangename ervaring van een keuze van jewelste !! - ik hield het er niet voor mogelijk dat er zoveel verschillende brillen in de dunne schuifjes verscholen zaten, kleuren, allerhande vormen monturen van de goedkopere tot nooit geziene knappe design brillen, allemaal bijgehouden in hun eigen systeem op kleur, model enz… - Ik had de eer met Dhr. Jan het volledige traject te doorlopen, hij had kennis van zaken, een echte specialist in zijn vak, weet ook perfect welke bril past bij je gezicht, dit kan alleen maar door de ervaring zijn van jaren. Finaal een keuze gemaakt, bril stond perfect op mijn neus, nog een keer alles overlopen om over te gaan tot het finaliseren van de aankoop. Samengevat een unieke ervaring, niet zomaar snel een bril passen en kopen, maar geholpen worden door een team die hun job met passie doet, de klant op nummer 1 plaatst - en je met een goed gevoel naar buiten stapt, en weet als er iets niet goed is aan de bril, je kan rekenen op een dienst na verkoop ! Bril nodig of op zoek naar een zonnebril met een keuze van jewelste - loop langs bij Optiek Van Ommeslaeghe. Zeker 5 sterren !!
Zeer goede service en vriendelijke bediening. Grote keuze en professionele mensen.
Prachtige winkel met een wand met foto's van klanten met bij elke klant de bril in kwestie erbij gepresenteerd. Zeer uitgebreide collectie. Hier is de klant geen koning maar keizer! Klantvriendelijkheid en Service - met een grote S! - zijn hier geen loze beloften. Heel vriendelijk, bekwaam en professioneel team dat voor iedere klant de tijd neemt en helpt om de perfecte bril te zoeken. De klant wordt begeleid en geholpen maar niet gepusht en krijgt bij het uitzoeken van zijn/haar montuur een kopje koffie of glaasje water aangeboden. Ook voor een oogmeting wordt hier ruim de tijd genomen, heel anders dan bij veel oogartsen die zich van deze klus snel afmaken. Kortom: de absolute top in brillenland!
Zeer vriendelijke mensen, mooie winkel, vlotte bediening. Ik ben er in juli geweest voor m'n zoon, in oktober voor mezelf. Telkens hebben we hen brillen laten voorstellen waarvan zij zelf dachten dat die ons zouden passen. Zowel bij m'n zoon als bij mij was de eerste bril die we pasten de juiste. Een perfect verloop! Zeker een aanrader.
Zeer goede service na verkoop
Tweede aankoop bij Optiek Van Ommeslaeghe. Geven richting over welke modellen bij mijn gezicht passen. Luisteren aandachtig naar mijn wensen. Krijg eerlijk advies en info. Waarom ze bijvoorbeeld enkel die houten brillen verkopen als die ook hun degelijkheid bewijzen. Enkele maanden nadien steekt een uitzonderlijk probleem met de glazen de kop op . We zoeken samen in alle openheid naar de mogelijke oorzaak. Eens die is gevonden wordt het binnen garantie op zeer redelijke en vriendelijke manier opgelost. De zaak beweegt met regelmaat van de klok; qua specialisme, aanbod, interieur. Zaakvoerders en team hebben een winner-mentaliteit en bezoeken beurzen, bekwamen zich veelzijdig en enthousiast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid