facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Trap

Optiek Trap

Info

Optiek Trap is een referentie op vlak van optiek, contactlenzen en hoorapparaten in het Pajottenland.

Adres: Itterbeeksebaan 264, 1701 Itterbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 569 28 31
Stad: Itterbeek
Route: Itterbeeksebaan 264
Postcode: 1701



op zoek naar gerelateerd: Optiek Depril
Recensies
Ik ben al jaren een trouwe klant van Optiek Trap en kan niets dan lof uitspreken over hun service en producten. Ze nemen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en leggen alles uit over de zorg voor mijn lenzen. Het is duidelijk dat ze hun klanten voorop stellen en echt begrijpen hoe belangrijk goed zicht is voor de kwaliteit van leven. De kwaliteit van hun lenzen is altijd uitstekend geweest. Ze zijn comfortabel om te dragen, gemakkelijk in onderhoud en geven me een helder, scherp zicht. Kortom, ik kan Optiek Trap ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een deskundige optiek voor contactlenzen.
Heel vriendelijk en bekwaam team. Top klantenservice en ware garantie.
Knappe zaak met uitstekende en snelle service. Ruim assortiment en zeer bekwame vakmensen.
Geweldige opticiens en uitstekende klantenservice. Ik ging daar voor een contactlensaanpassing nadat ik elders een slechte ervaring had. Ze deden een nieuwe meting met hun eersteklas moderne apparatuur waarna ze het ongebruikelijke probleem dat ik had correct identificeerden. Ik ben heel blij met mijn nieuwe contactlenzen dankzij Optiek Trap!
Kwaliteitsservice met competente mensen. Ik ga nergens anders heen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid