facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Salmon

Optiek Salmon

Info

Welkom op de Facebook-pagina van Optiek Salmon. Deze zaak is gelegen in Halle-Booienhoven, een deelgemeente van Zoutleeuw.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook-pagina van Optiek Salmon. Deze zaak is gelegen in Halle-Booienhoven, een deelgemeente van Zoutleeuw. Dankzij zijn goede ligging op de Grote Steenweg Tienen - St-Truiden (N3) zijn we makkelijk bereikbaar, en dit op slechts enkele minuten van Sint-Truiden, Landen, Zoutleeuw, Linter en zelfs Tienen. Er is een ruime parking voor de deur en de winkel is tevens toegankelijk voor minder mobiele personen.

Wij hebben een ruime keuze aan monturen, meer dan 1000.

Naast optische brillen kan je bij Optiek Salmon ook terecht voor ruime keuze aan kinderbrillen en zonnebrillen (ook op sterkte). Maar ook voor zwembrillen op sterkte, sportbrillen (ook op sterkte), computerbrillen, leesbrillen, werkbrillen, low-vision hulpmiddelen, loepen, professioneel uitgevoerde lensaanpassingen, oogmetingen en controles kan u bij ons terecht.

Wij zijn een specialist in progressieve glazen en beschikken dan ook over de modernste apparatuur om professionele oogmetingen te doen.

Tevens zijn wij ook uw Carl Zeiss Relaxed Vision Center voor uw regio!

Verder zijn wij ook een filiaal van Lensonline.be. LensOnline.be is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof in de Benelux en de enige die actief samenwerkt met een netwerk van contactlensspecialisten om zo een perfecte service te garanderen. Ons assortiment bestaat o.a. uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct je lenzen online via www.lensonline.be.
Optiek Salmon is uw lensonline-partner voor de regio St-Truiden, Linter, Zoutleeuw en Landen.

Bovendien bent u bij ons als geconventioneerde opticien verzekerd van de maximum terugbetaling van het RIZIV tarief.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze winkel!

Tot binnenkort?

Valérie Salmon
Opticien-Optometrist

Adres: Grote Steenweg 80, 3440 Halle-Booienhoven, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 011/ 91.80.34
Stad: Halle-Booienhoven
Route: Grote Steenweg 80
Postcode: 3440


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Optiek aan huis, Oogarts aan huis, Oogmeting aan huis
Recensies
Goede service, veel keuze heel vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.
Deze zaak is een aanrader! Zeer professionele aanpak voor brillen, maar zeker ook voor lenzen. Er wordt tijd gemaakt voor de klant. Niets is teveel. Ook de aanpak voor het starten met lenzen is een voorbeeld voor andere zaken. Hier een tevreden klant!
Veel keuze uit monturen naar ieders budget, professionele begeleiding en uiterst klantvriendelijk. Werkt samen met Hoorcentrum D'Hondt waarover ik ook zeer tevreden ben.
Super vriendelijk dames, en brillen aan betaalbare prijzen. De kwaliteit is stukken beter dan een Pearl of Hans Anders en niet duurder. Voor een persoonlijk advies, en goede prijs moet je hier zijn.
Zeer behulpzaam, ruime keuze, heel vriendelijk personeel. Top!!!!
Super vriendelijk. Hebben me heel snel uit de nood geholpen met daglenzen
Vakmanschap tot en met...service met een glimlach. Raad en daad op de klant zijn maat voor ieders budget
Uistekend advies en service. Deze mensen steken er echt tijd en moeite in om je met raad en daad verder te helpen. Goede productkennis en steeds goede tips en opvolging. Top!
Vriendelijk, behulpzaam, prijs/kwaliteit. Zeer ruime keuze. Top service.
Zeer vriendelijk, duidelijke uitleg en eerlijke mening. Goede en correcte prijzen. Heb er reeds vier brillen gekocht. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid