facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Porteman

Optiek Porteman

Info

Sit down, Relax and ...
Open your EYES ...

Geschiedenis

Optiek Porteman laat u genieten van het totaalpakket.
* Trendy merken tot gedurfd design brillen & zonnebrillen.
* Optometrische controle met o.a oogdruk, 3D-scan van uw oogbol, hoofdhouding ...
* lenzen, ook nachtlenzen
* verrekijkers Leica, Swarovski, Bynolyt, Minox, Pentax, ...
* unieke kids-corner
* in een hip & stijlvol interieur



"Optiek Porteman is een team van opticiens, optometristen, contactlensspecialisten & stijladviseurs. We streven er naar uw favoriet & trendsetter te zijn in oogmode èn oogzorg.Bij Optiek Porteman geniet u van het totaalpakket: eerlijk stijladvies, unieke keuze tussen grote merken tot gedurfd design, eigen atelier, trendy sfeer en gediplomeerde optometristen voor de oogmetingen & lenzen"
Adres: Rijselstraat 12, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057/200971
Stad: Ieper
Route: Rijselstraat 12
Postcode: 8900



op zoek naar gerelateerd: Optiek Porteman Facebook, Porteman afspraak, Optiek sportbrillen, Bonte Ieper, Optiek Beele, KITE Optics Jabbeke openingsuren, Optiek Bonte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brilcenter Bonte Brilcenter Bonte 58 meter Zo blij, dat ik na één les mijn lenzen kan insteken en uithalen!! Super vriendelijk b...
Optiek Dekeyser Optiek Dekeyser 90 meter Gespecialiseerde optiekzaak in hartje Ieper.
Recensies
Vriendelijke ontvangst. Heel goede begeleiding bij het kiezen van mijn nieuwe verrekijker. Duidelijke uitleg en voldoende tijd om te testen. Hun aanbod verrekijkers is enorm al heb ik mij beperkt tot Swarovski. Buiten gestapt met de EL 10x42, ronduit een schitterende, haarscherpe en lichtsterke verrekijker. Super tevreden klant dus. OO
Top team. Na 40 jaren brildrager hier binnen gestapt. Beste advies ooit gekregen. Niet veel later trotse bezitter van een toffe bril. De glazen zijn niet van de goedkoopste maar de investering waard. Een absolute aanrader.
Je krijgt er professioneel advies en hulp bij de aankoop van een nieuwe bril / zonnebril / lenzen. Geen gevoel van druk wanneer je er niet direct aan uit geraakt. Buiten de verkoop van brillen doen ze ook aan oogmeting. Niet enkel de kwaliteit maar ook de service nadien is formidabel !
Alreeds mijn 2de bril hier gekocht. Hier neemt men de tijd voor jouw en helpt je bij je keuzes. Een kopje kopje of wat fris om je te verwelkomen en een zeer goed en professioneel team. Zeer tevreden over mijn aankoop en zeer tevreden over hun service. Een echte aanrader!
Uitstekend geholpen door ontzettend vriendelijk personeel, zowel bij eerste contact als bij oogmeting twee dagen nadien. De winkel is heel aangenaam en functioneel ingericht, de oogmeting zelf verloopt eenvoudig en wordt duidelijk begeleid, met het oog op pun intended het comfort van de cliënt. De uitbater kwam er in een tweede fase bij voor specifiekere metingen, definitieve keuze van montuur én een ontzettend vlotte babbel, geen verkoopspraatje maar een oprecht geïnteresseerde conversatie. Na een prettige uitleg over de geschiedenis van en de persoonlijke band met het gekozen merk Moscot, was ik helemaal verkocht. De maand lenzen op proef was een leuk extraatje. Hoe een bril kiezen een uurtje fijne ontspanning werd: bedankt optiek Porteman!
Professioneel personeel en goede begeleiding over de juiste glazen en montuur. Uitgebreide collectie van sport en designer merken. De Beckham collectie was mijn keuze, super toffe brillen voor een betaalbare prijs. Ga hier zeker terug voor een nieuwe bril.
Ondertussen is het al enkele maanden geleden dat ik er mijn bril kocht. En ik ben nog steeds heel tevreden! Een aanrader, ze hebben een hele grote collectie ter beschikking & weten precies wat er best bij je past. Hele goeie service!
Mooie winkel met heel veel keuze aan brillen. De mensen die er werken zijn heel vriendelijk en je wordt er op een goede en degelijke manier geholpen. Ikzelf ben speciaal van Kortrijk naar Ieper gegaan voor de topservice!
Heel uitgebreide collectie, iedereen moet hier een geschikte bril kunnen vinden. Je krijgt ruim de tijd om op je gemak te kiezen. Expertise om je ogen te testen en de juiste lenzen/glazen/bril te kiezen. Super service na verkoop.
Professionele begeleiding verkregen zowel bij oogmeting als bij keuze montuur en de juiste glazen. Topservice...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid