facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek.Olivier

Optiek.Olivier
"Olivier Walravens, gediplomeerd opticien-optometrist, u graag bij met zijn jarenlange ervaring. U wordt ontvangen in de moderne praktijk gevestigd in de Albert 1 Laan. Ontdek het uitgebreide gamma aan trendy brillen en laat u begeleiden in uw zoektocht naar de ideale montuur.Bij Optiek Olivier kan je terecht voor brilmonturen, lenzen, lenscontroles, verrekijkers en zoveel meer. Optiek.Olivier specialiseert daarnaast in multifocale brilglazen en contactlenzen. Breng vrijblijvend een bezoek of maak telefonisch een afspraak."
Adres: Albert 1 laan 289, 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: + 32 58 24 26 06
Stad: Nieuwpoort
Route: Albert 1 laan 289
Postcode: 8620


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Pelgrim Nieuwpoort, Optiek Oostduinkerke
Recensies
Zeer vriendelijke optieker, een jaar geleden hier een aantal zonnebrillen gekocht voor de kids. Zeer geduldig en hulpvaardige man. Nu was er een zonnebril stuk gegaan doordat een van de kids erop ging zitten.… Geen probleem, Oliver fikste het met zijn ervaren handen zonder kost en met de glimlach. Bedankt!
Vlotte service, mooi aanbod van monturen. Een echte aanrader als je een opticien zoekt!
Altijd goede ontvangst, services en advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid