facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Ockerman

"Bij Optiek Ockerman helpen we je graag bij het uitzoeken van een passende bril of zonnebril. De combinatie met gepersonaliseerde brillenglazen maakt elke bril uniek en passend bij jouw levensstijl."
Adres: Sint-Gillislaan 151 , Dendermonde 9200, BE
Telefoonnummer: 052 22 36 91
Stad: Dendermonde
Route: Sint-Gillislaan 151
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Optiek Declercq
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hans Anders Hans Anders 1 km Slecht! Mijn eerste keer in de Prullenwinkel en mijn laatste. En ojaa ze weten het ...
Recensies
Perfecte esthetische begeleiding van het kiezen van het montuur net zoals de professionele technische afhandeling van de glazen. Bril was een perfect fit!
Topservice en steeds prachtige collecties! Mijn vorige bril kwam ook van bij hen en na vele jaren dienst werd het tijd voor een nieuwe. Tijdens het passen kreeg ik een ruim aanbod van modellen voorgeschoteld in diverse stijlen tot we uitkwamen bij dé bril. Ik ben zeer blij met mijn aankoop en ik ben er zeker van dat ik van dit model opnieuw vele jaren zal kunnen genieten
Topteam, vriendelijk, behulpzaam en telkens zeer goed advies!
Heel vriendelijk ontvangen. Eerlijk en correct advies gekregen. Zeer kindvriendelijk. Dit was ons eerste bezoek, toch voelt het alsof we er al jaren klant zijn!
Ontzettend vriendelijke mensen en een topservice! Vier brilletjes in huis hier.
Altijd goede service en advies.
Altijd even vriendelijk en behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid