facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Occhi

Optiek Occhi

Info

Optiek Occhi & Occhi-kids
Optiek & Optometrie
Contactlenzen
Kinderbrillen

Geschiedenis

Optiek is veel meer dan de juiste bril op de juiste neus zetten. Daarom is er Occhi en Occhi-kids. Beter zien en gezien worden. Een unieke collectie met de bijzonderste monturen, kinderbrillen en zonnebrillen, exclusief, met liefde en smaak samengesteld. Van experimenteel opkomend talent tot gevestigde internationale topmerken. Bij Occhi en Occhi-kids vindt u gegarandeerd iets naar u smaak en beurs!

Adres: Martelarenstraat 28, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 003216568983
Stad: Aarschot
Route: Martelarenstraat 28
Postcode: 3200


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Brillenwinkel Aarschot, De Putter -- Aarschot, Optiek De Putter
Recensies
Altijd heel vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Voor ieder wat wils en voor wie specialere smaak heeft ook mooi aanbod. Merken die je niet overal vindt en dus unieker aanbod. Na-service ook super, men zet na aankoop, ook al is dat geen recente aankoop geweest, je bril met plezier even terug recht. Echte aanrader deze 2 zonnebrillen zijn mijn nieuwste aanwinsten
Wij komen hier al jaren voor de brillen voor ons gezin. Vriendelijke mensen, ze nemen de tijd voor je met degelijk advies.
Super vriendelijk, prachtige bijna magische winkel. Kan Occhi ten zeerste aanbevelen, heeft mijn montuur aangepast ookal was de bril niet bij hen aangekocht. Geweldig!
Ik heb er juist een bril gekocht zit lekker en word je ook niet beu , ze hebben echt veel geduld zijn modern en hebben veel leuke dingen voor kinderen maar ook voor volwassenen ik ben heel erg blij met deze bril ik geef ze daar 5 mooie sterren voor
Heel vriendelijke verkopers, we zijn super geholpen bij het kiezen van een bril voor ons zoontje van 2 jaar. Een leuke speelhoek voor kinderen, dit is is ook al een groot voordeel! Een echte aanrader!
Top team. Hebben altijd een oplossing, en kennen hun vak heel goed. Echt waar, voor kinderen is dit een heel goede optieker. Ik spreek uit ervaring. Voor volwassenen kan je altijd trendy monturen vinden en maken ze de glazen perfect op maat en zijn ze van heel goede kwaliteit voor een degelijke prijs.
Goed aanbod aan mooie design monturen die zelfs na jaren dragen nog steeds relevant zijn. Ook fantastische service na verkoop!
Deze optiekzaak beschikt over een interessante collectie modellen. Brillen die je niet zomaar online vindt. Daarbovenop geniet je van een klantvriendelijke service in een aangenaam interieur.
Super groot aanbod aan brillen en zonnebrillen. Goede begeleiding bij de keuze van mijn zonnebril. Top service!
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ruim aanbod. Uitmuntende service na verkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid