facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Moreau

Optiek Moreau

Info

Optiek Moreau is kijkplezier
Voor een heldere blik en de beste kwaliteit oogzorg ben je bij Optiek Moreau aan het juiste adres.

Geschiedenis

Optiek Moreau is kijkplezier
Voor een heldere blik en de beste kwaliteit oogzorg ben je bij Optiek Moreau aan het juiste adres.



"Geen oog is hetzelfde... Daarom kent het team van Optiek Moreau geen standaard bij het adviseren. Eerst meten wij precies je zicht op om vervolgens al deze gegevens te digitaliseren. Dit alles volgens de nieuwe stijl en aanpak: Oogzorg!Als Essilor Experts Ambassador zijn we zeer innovatief en kunnen we meer garanties en kwaliteit bieden.Wij beschikken tevens over een hypermoderne contactlenzen praktijk waar je goed advies en begeleiding krijgt naar gezond contactlens dragen. Samen met jou passen we zowel zachte, harde, progressieve contactlenzen aan, maar ook nachtlenzen!We helpen je met veel passie."
Adres: Kloosterstraat 27, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: +32 11 64 10 46
Stad: Neerpelt
Route: Kloosterstraat 27
Postcode: 3910



op zoek naar gerelateerd: Optiek Neerpelt
Recensies
Met het prima advies van Inge en met moderne apparatuur ben ik uitgebreid en perfect geholpen bij de keuze en het passen van het montuur van zowel mijn leesbril als mijn bril om ver te kijken. Beide brillen passen heel goed. Dus, ik mocht genieten van een uitstekende service.
Een echte aanrader. Professioneel top! Mooie collectie en zeer goede adviezen. We zijn heel tevreden. Dikke proficiat voor heel het team. Jan en Rina
IK ben zeer vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een nieuw montuur. Alle drie de verkoopsters hebben even gekeken of het me echt wel staat. Ikzelf had twijfel bij de paarse kleur, montuur gepast en ja wel hoor, de paarse bril is het uiteindelijk geworden en vandaag op mijn werk al weer erg veel positieve complimenten gehad ! Daarnaast kreeg ik even lenzen in, zodat ik mezelf kon zien bij het passen van de montuur. Ook erg prettig als je echt slecht ziet. Alles word netjes voor je geregeld en omdat ik al erg lang klant ben, weet ik dat de service achteraf ook super is. Dankjewel dames.
2e keer een bril gekocht bij optiek Moreau te Pelt. Heel fijn onthaald, professioneel begeleid en met een goed gevoel weer naar buiten gestapt ! Over de after sales kan ik weinig zeggen want die heb ik nog nooit nodig gehad .
Altijd even behulpzaam en vriendelijk, zeer persoonlijk geholpen en er wordt ruim de tijd genomen. Met doorgedreven kennis van zaken over optiek, ondersteund door de modernste technologie en dat alles met oog voor de perfecte look: stijlvol, elegant, modieus… Weerom bijzonder tevreden! Bedankt!
Al vanaf mijn kleutertijd helpt Lizzy mij bij het kiezen van mijn bril. Ondertussen bijna 30 en nog altijd super tevreden. Lizzy was even aan het zoeken maar uiteindelijk de eerste bril die ze me liet opzetten is hem ook geworden. Top service en altijd een vriendelijke lach.
Jullie zijn toppers! We worden altijd super goed geholpen en duidelijk met plezier. Mijn zoontje gaat nergens graag mee naartoe maar mee zijn nieuwe bril halen bij jullie doet ie met veel enthousiasme. Dankje om samen met ons weer een geweldige bril uit te kiezen die hem zo leuk staat
De ervaren en kundige medewerkers gaven me een andere kijk op een nieuwe bril. Door het juiste montuur dat bij me past en de beste glazen in kwaliteit en formaat. Ik ervaar dat ik er zienderogen op vooruit ben gegaan en voel me thuis bij deze specialist.
Heel fijn winkeltje ! En zeer lief personeel/eigenares ! Voelde me er zeer welkom ! En ben buiten gegaan met een leuke bril en een goed gevoel ! Zeker een aanrader ! en een snelle service
Spijtig genoeg kan ik geen 10 sterren geven. Heel vriendelijke bediening. De eigenaresse is een geweldige vrouw. Zo haar best doen voor de goedkoopste oplossing te vinden. Dank je wel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid