facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Mommen

Optiek Mommen

Info

Optiek Mommen streeft naar het optimaliseren van het zicht van haar klanten door hen te begeleiden bij hun goed zien, gezond zien en stralend uitzien.

BTW nummer: BE 0840 154 612
Lid van A.P.O.O.B: www.apoob.be
Erkenningnummer RIZIV: 6-64254-02-600



Geschiedenis

Optiek Mommen is een optiekzaak die streeft naar het optimaliseren van het zicht van haar klanten door hen te begeleiden bij hun goed zien, gezond zien en stralend uitzien. Wij maken echt tijd voor onze klanten om hen weer een ontspannen zicht te geven en er tegelijk ook goed uit te zien. Wij begeleiden onze klanten met een grote expertise en professionaliteit, waarbij de gezondheid van de ogen steeds voorop staat, in combinatie met een optimaal, comfortabel en modieus zicht.

Adres: Molenstraat 15, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 011/53 83 61
Stad: Zolder
Route: Molenstraat 15
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Optiek Heusden
Recensies
Uitstekende service en fantastische klantvriendelijkheid! Monique is super in het geven van advies over het montuur en Mark voor de technische kant . Goede uitleg en fantastisch gemotiveerd. Ik haalde er een tijdje geleden ook mijn zonnebril en ben er heel erg tevreden over. Ook goede service achteraf wat heel belangrijk is. Doe zo voort jullie doen dat goed!!!! Robert
Ik ken Monique en Marc al jaren en het is altijd thuiskomen bij hen. :- Zo'n fijne en prachtige omgeving. Het is daarnaast ook echt fijn dat ze de tijd nemen om mij altijd eerlijk advies te geven. Of het nu gaat over lenzen, een bril of een zonnebril. Ik apprecieer het ook enorm dat het op afspraak kan en zelfs op dinsdag tot 20 u. De zoektocht naar de perfecte bril die helemaal bij mij zou passen, leek mij geen gemakkelijke uitdaging. Maar ze vonden in hun uitgebreide collecties moeiteloos een model dat helemaal bij mij past. Bedankt Monique en Marc voor jullie professionalisme en enthousiasme. Ik kom graag terug!
Ik ben zó blij met mijn nieuwe bril. Ik voel gewoon niet dat ik hem aanheb. En ik zie nu goed ver én dichtbij. Ik was bang dat de overstap na 25 jaar lenzen lastig ging zijn. Maar ik verdroeg mijn lenzen echt niet meer, dus 't was van moeten. Dankzij de super begeleiding en alle wijze raad van Marc van Optiek Mommen heb ik nu de perfecte bril. Bedankt!
Op aanraden van Marc multi-vocale glazen genomen, met zeer goed resultaat. Dikke proficiat voor Marc en Monique, maar ook voor de werknemers van Zeiss. Ik zie met deze bril beter dan voorheen. André Delarbre
Professionele ogentest, ruime keuze aan monturen, glazen worden professioneel opgemeten. 5 sterren-service, vriendelijk en perfecte begeleiding bij de keuze.
Zeer goed geholpen bij het kiezen van mijn eerste bril! Ik krijg alleen maar positieve reacties wanneer ik mijn bril draag.
Al jaren ben ik vaste klant en nog steeds heel tevreden! Een goede service en bovendien altijd supervriendelijk!
Goede service en perfecte uitleg. Vlot en snel geholpen voor zowel bril als zonnebril
Ruim assortiment. Super vriendelijke service in hartje Zolder. Ruime parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt.
Zoals bij voorgaande gelegenheden andermaal heel goed geholpen. Verder vind ik de opvolging heel positief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid