facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Mertens

Optiek Mertens

Info

Bril, zonnebril, sportbril, veiligheidsbril, contactlenzen, loepen, low-vision, microscopen en verrekijkers.

Geschiedenis

Optiek Mertens bestaat meer dan 30 jaar als onafhankelijke en kwalitatieve optiekzaak.

U kan bij ons terecht voor oogmetingen, gezichtscontroles en lensaanpassingen. Ook indien u uw bril, zonnebril of lenzen ergens anders heeft aangekocht!

Wij helpen u met plezier verder bij al uw technische, esthetische of andere vragen!

Om uw keuze van een nieuwe bril nog makkelijker te maken, krijgt u, indien gewenst, van ons twee contactlenzen (op uw sterkte) om in alle comfort en met 100% zicht te kunnen kiezen. Ook als u nog nooit contactlenzen heeft gedragen, is dit een gratis dienst van ons!

Om u steeds het best mogelijke eindproduct te kunnen afleveren, beschikken wij over de modernste apparatuur. Niet alleen onze apparatuur, maar ook onze winkel is helemaal mee met zijn tijd!

Bij Optiek Mertens kan u steeds genieten van een heerlijke kop koffie of een glas water! Daarnaast hebben we ook een ruime speelhoek voor uw kinderen. Naast het gebruikelijke speelgoed zoals lego, duplo en k'nex, kunnen ze hier ook naar hartenlust echte brillen passen, net zoals hun mama of papa. Tevens speelt er permanent een kinderfilm! Zo kan u op een aangename manier en in alle rust uw eigen keuze maken.

Wist u dat wij naast brillen, kinderbrillen, sportbrillen en contactlenzen, ook gespecialiseerd zijn in veiligheidsbrillen, loepen, leesglazen en verrekijkers!



"Uw opticien op 100 m. van het station van Leuven Kessel-lo met uitgebreid aanbod van brillen, brilglazen, brilmonturen, zonnebrillen, sportbrillen, leesglazen, contactlenzen, verrekijkers, spottingscopes, beeldschermloepen, microscopen.. Wij herstellen ook met plezier uw bril. Kom langs in onze brillenwinkel en verrekijkerwinkel voor advies!*Verrekijker kopen? Zonnebril kopen? Bril kopen? Lenzen kopen? Loepen kopen? Dan is dit uw adres in Leuven.*Brilmerken: Bellinger, Serengeti, Emporio Armani, Giorgio Armani, Bevel, Blackfin, Boss, Gucci, Guess, Dior, Oakley, Kinto, Lindberg, Matttew, MODO, Nike Vision, Oakley, Porsche Design, Prada, Prodesign..*Lenzenmerken: Bausch &Lomb, AlconCooperVision, Alcon, Johnson & Johnson, ..."
Adres: Leuvensestraat 1, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 3216262272
Stad: Kessel-Lo
Route: Leuvensestraat 1
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: Optiek Kessel-Lo, Optiek vergrootglas, Optiek Verhulst facebook, Mertens Leuven, Bril kopen Leuven, Zwembril op sterkte Leuven, Sportbril op sterkte Leuven, Bril voor autorijden
Recensies
We werden vriendelijk en geduldig verder geholpen bij het kiezen van een verrekijker. Scherpe prijzen!
Vriendelijk personeel, direct geholpen met klein defect aan mijn bril, op 2 minuten gefixt zonder kost! Fantastisch!
Zeer klantvriendelijk, supertevreden! Mijn Kowa SV50 verrekijker die ik meer dan 4 jaar eerder kocht bij Optics Mertens was om onverklaarbare reden niet meer te synchroniseren tussen beide oculairs. Dit is blijkbaar iets wat zo goed als nooit voorkomt en werd volledig kosteloos binnen de garantie opgelost. Na 3 weken had ik mijn fantastische verrekijker terug in perfecte staat. Hartelijk dank voor deze service, you made my day!!!
Vriendelijke en goede hulp bij keuze bril. Bij afhalen was ik toch wel ontgoocheld aangezien er nu plots een promotie was van 50 euro op zonnebrillen waar ik aanspraak op zou maken indien ik mijn bril een aantal dagen later had besteld dus tussen bestelling en ophalen ingevoerd, heb mijn bril ook op twee uur besteld zonder al te veel twijfelen. Bij een keten zoals Pearle of Hans Anders al een paar keer gehad dat ze meldde om even te wachten omdat er een goede promo aankwam. Had men hier ook kunnen doen denk ik dan indien men echt aan klantenbinding wou doen en de service meer woubgeven van lokale handel. Bril was al ik soldenmaand gekocht zonder promo. Bij ophalen gevraagd of er toch nog iets mogelijk was, helaas niet. Ik probeer de laatste tijd meer en meer lokale handel te steunen in de hoop ook dat iets meer service te krijgen, in dit verhaal toch gemist. Men heeft hier voor alle duidelijkheid niets verkeerd gedaan maar zoiets neem ik toch mee de volgende keer dat ik mijn bril of lenzen ga kopen in Leuven!!
Zelfs een bril met klein probleem, aangekocht in andere winkel, werd gratis hersteld. Zeer goede service
Vriendelijk en gedienstg personeel. Ook met kennis van het vak. Er is ook nog wat gemoedelijke sfeer wat anders is dan bij grote ketens.
Super service ! Ben al meer dan 10 jaar klant en altijd zeer tevreden over de professionele aanpak en de toch ook heel persoonlijke benadering. bedankt
Zeer grote keuze in verrekijkers Deskundige uitleg en mogelijkheid tot testen van verschillende toestellen. Vriendelijke ontvangst. De prijzen vallen best mee voor de geleverde kwaliteit.
Zeer vriendelijke mensen die je helpen en alle tijd voor je nemen, om de juiste keuze van bril te kopen.
Ik ga er al jaren voor lenzen, altijd goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid