facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Mariline

Adres: Rechtestraat 67, 2275 Lille (België)
Telefoonnummer: +3214304868
Stad: Lille
Route: Rechtestraat 67
Postcode: 2275



op zoek naar gerelateerd: Schillemans Optiek Lille
Recensies
Ben supercontent van de service die ze geeft. Zo ging ik vandaag de bril voor mijn moeder ophalen, en zei ze dat ze vorige week vergeten was de Black Friday korting af te trekken, wat ze dan vandaag spontaan heeft gedaan. Mijn moeder kon er nu niet bij zijn, maar ze gaf ook nog allerlei advies wat ik kon doen als er toch nog iets niet juist zou zijn met haar nieuwe leesbril. Daarom ...zeer tevreden. Een zaak openen in volle corona-periode zoals zij heeft gedaan is natuurlijk niet evident, maar haar klantenservice is alvast dik in orde! Ik wens haar dan ook veel succes!
Ik contacteerde Mariline omdat ik mijn gekende lenzen niet meer kon bestellen bij Lensonline. Ze hielp mij onmiddellijk verder en zocht mee naar de beste oplossing. Een zeer fijne eerste ervaring!
Je wordt geholpen door een zeer vriendelijke eigenares die met passie je een nieuwe bril helpt te kiezen. Ook een uitstekende service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid