facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Maes

Optiek Maes

Info

Optiek Maes

Geschiedenis

Openingsuren:

di - vrij 8.30 - 12.00 & 13.30 - 18.00
zaterdag 8.30 - 17.00
zondag en maandag gesloten



"Opticien"
Adres: Bredabaan 769, 2170 Merksem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 036461212
Stad: Merksem
Route: Bredabaan 769
Postcode: 2170



op zoek naar gerelateerd: Maes Optiek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek Verbaendert Optiek Verbaendert 377 meter Welkom op de Facebookpagina van Optiek Verbaendert, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde...
Optiek Leo Meeussen Optiek Leo Meeussen 2 km Leo Meeussen en echtgenote Marleen heten u van harte welkom op hun facebookpagina
Recensies
Super vriendelijk verder geholpen met een nieuw vijsje te laten steken. Werd meteen heel bekwaam geholpen. Moest er niets voor betalen. Super!
Altijd vriendelijk onthaal en met alle tijd voor elke klant. Top-service en kennis van zaken. Geen kost of moeite wordt gespaard om een geschikte oplossing te vinden.
Al zo'n 6 jaar lang bezoek ik deze optiek en altijd erg tevreden geweest! Top service, erg behulpzaam en onzettend vriendelijk. De enige optiek die ik 100% zou aanraden.
Al meer dan 30 jaar klant.
Dankjewel voor jullie ongelofelijke vakkennis en goede service!
Super behulpzaam!! Eerst meerdere malen bij andere oogartsen geweest ivm niet goed kunnen zien, wazig en dubbel zicht. Geen verklaring gekregen of diagnose konden mij er niet mee helpen en vonden zelfs dat ik geen bril nodig had, terwijl ver zien problemen leverde. Ben hiervoor bij Maes optiek geweest, mijn ogen werden opnieuw gemeten. Zonder enige kosten zijn er glazen voor mijn oude bril gemaakt en mij gevraagd deze de volgende dag op te halen en enige tijd dragen om te zien of dit mijn probleem zou verhelpen. Was er eerder ook geweest en elke keer is de intentie om de klant enigszins te kunnen helpen en een oplossing te vinden. Mensen met een hart. Prachtig. Dank u vriendelijk en tot kort!!!
Simpelweg de beste opticien van de provincie Antwerpen. 5 sterren op alle vlakken.
Topservice, altijd super vriendelijke bediening en helpen je bij al je vragen! Een echte aanrader als je opzoek bent naar een nieuwe bril.
Zeer deskundig en vriendelijk. Benadert je met vertrouwen
Zeer vlot en snel geholpen. Mijn bril was letterlijk klaar terwijl ik wachtte. Een lens van de bril van mijn echtgenote was wat specialer maar die bril lag de dag erop klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid