facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Lotte

Optiek Lotte

Info

Optiek Lotte heeft al ruim twintig jaar ervaring met brillen en leesbrillen, zonnebrillen, contactlenzen, hoorapparaten, pasfoto’s en fotoservice.

Adres: Hubert d'Ydewallestraat 15, 8730 Beernem
Telefoonnummer: +3250789210
Stad: Beernem
Route: Hubert d'Ydewallestraat 15
Postcode: 8730


Recensies
Pasfoto's laten maken en direct klaar in Beernem kan bij Optiek Lotte. Je wandelt er binnen in een mooie winkel en wordt er vriendelijk onthaald en meteen geholpen door een fotograaf met liefde en kennis voor het vak - een losse aangename sfeer - gratis parking voor de deur - prijskwaliteit correct. Gewoon top.
Heel vriendelijk en zeer professioneel . Ze nemen tijd voor je. Nieuwe collectie zeer speciaal. Keuze voor iedereen. Goede service.
Altijd een plezier om naar daar te gaan vriendelijke bediening en correct en meent tijd om naar klanten te luisteren voor de juiste beslissing
Goedkope en ok pasfoto's
Zeer3 goed bediend
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Optiek Lotte met het openbaar vervoer


Beernem H. D'Ydewallestraat 210 meter
Beernem H. d'Ydewallestraat 210 meter
Beernem H. D'Ydewallestraat 220 meter
Beernem H. d'Ydewallestraat 220 meter
Beernem 430 meter
BUS
L
P

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid