facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Liesbet Theeuwen

Optiek Liesbet Theeuwen

Info

follow us on #instagram as @optiekliesbettheeuwen

Adres: Oude Markt 4a, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 003211392880
Stad: Overpelt
Route: Oude Markt 4a
Postcode: 3900


Recensies
Liesbet en Andrea kiezen steeds met veel liefde de meeste trendy collecties brillen uit. Je wordt meteen ontvangen in een warme zaak en voelt dat deze dames het met veel passie doen. Er wordt uitgebreid de tijd gemaakt om samen met jou de juiste zonnebril te kiezen met advies op maat. De service is uitstekend. Je kan er altijd terecht met vragen online of je mag de winkel binnen springen. Je wordt er ontvangen aan de mooie bar. Ik draag mijn tijdloze Saint Laurent zonnebril winter en zomer! Liesbet deelt op instagram of Facebook de nieuwste brillen alvast met ons online.
Wat een top beleving vanaf het moment dat je deze mooie zaak binnenstapt! Liesbet en Andrea zijn beide twee gezellige dames die altijd dat stapje verder gaan om hun klanten optimaal tevreden met een bril naar huis te laten gaan. Daarbij krijg je altijd een goed advies. Je wordt er altijd met open armen ontvangen en kan er terecht met al je vragen. Een groot pluspunt: deze dames zijn altijd mee met de laatste nieuwe trends. Ze hebben voor elk wat wils!
Toffe winkel, modieus en altijd een super service! Je zou alleen al naar de winkel gaan voor de gezelligheid en oprechte vriendelijkheid van Liesbet en Adrea!
Top service, veel keuze, top brilglazen, mooie dame
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid